Επιστροφή στην δράση

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αιγινιακός, μετά από διήμερο ρεπό

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Αιγινιακού, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Γιάννης Βλάχος. Έτσι, η ομάδα μπήκε ήδη σε ρυθμούς Πανσερραϊκού, καθώς η αναμέτρηση της Κυριακής (28/05, 17:00), μπορεί να… κλειδώσει την παραμονή του συγκροτήματος της Βόρειας Πιερίας, στην Stoiximan.gr Football League.

Στα αγωνιστικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, από την προπόνηση της Τετάρτης (24/05), έλειψε για ακόμα μία φορά ο τραυματίας Ζούρκος, ο οποίος και θα χάσει και την αναμέτρηση με τα «λιοντάρια». Πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι των Σερρών και ο Βαγγέλης Σκραπάρας, καθώς έχει επιστρέψει μεν (με χαλαρό ρυθμό) στις προπονήσεις, όμως είναι φανερά ανέτοιμος από το μεγάλο διάστημα απουσίας.

Αντίθετα, κατά πάσα πιθανότητα διαθέσιμος θα είναι  ο Τσολακίδης, ο οποίος ναι μεν δεν ακολούθησε το φουλ πρόγραμμα, αλλά αναμένεται να είναι 100% έτοιμος μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Να θυμίσουμε πως το ματς με τις Σέρρες θα χάσει ο τιμωρημένος Πασαλίδης. Αντίθετα επιστρέφει ο Ζγκούρη, που εξέτισε την τιμωρία του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάιος 2017 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep