Επαφή με Μπούμπουρα

Ο Παντελής Μπούμπουρας επιβεβαιώνει ότι του έγινε κρούση για να εμπλακεί στον Άρη.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης δήλωσε πρόσφατα ότι η πόρτα του Άρη είναι ανοικτή για υποψήφιους επενδυτές. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «metrosport.gr», ο Παντελής Μπούμπουρας, ιδιοκτήτης του ομίλου εταιρειών «Gefest» στην Ουκρανία δέχτηκε κρούση, ώστε να διαπιστωθεί αν ενδιαφέρεται να εμπλακεί στους «κίτρινους».

Ο Μπούμπουρας επιβεβαίωσε στο «Yellow Radio» ότι υπήρξαν επαφές, όμως τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν οι άνθρωποι που συζήτησαν μαζί του εκπροσωπούσαν την ΠΑΕ. Όπως είπε: «Ναι έχω μιλήσει για τον Άρη. Συναντήθηκα δυο φορές με ανθρώπους του Άρη, αλλά δεν γνωρίζω εάν εκπροσωπούσαν τον επίσημο Άρη. Θέλω να μιλήσω με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Άρη, αλλά πριν και εάν γίνει επίσημη πρόταση θέλω να κάνω επαφές με δικούς μου ανθρώπους στην Αθήνα μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Χρειάζομαι χρόνο».

Σύμφωνα με το «metrosport.gr», ο Λημνιός επιχειρηματίας δέχτηκε κρούση από φίλο του Άρη, ο οποίος γνωρίζει πως ο Μπούμπουρας σκοπεύει εκτός από την Ουκρανία να επενδύσει σύντομα στην Ελλάδα. Στην προ μηνός τηλεφωική επαφή συζητήθηκαν λεπτομέρειες που αφορούν στο οικονομικό, την οργάνωση, ενώ τονίζεται πως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν όλα αυτά είναι σε γνώση του Καρυπίδη. Εκτός αυτού αναφέρεται ότι: «Ο Ελληνας επιχειρηματίας, που ήταν ο χορηγός της ελληνικής αποστολής στο Κίεβο για τον διαγωνισμό της Eurovision, προσκάλεσε τον άνθρωπο που του μιλούσε για τον Αρη να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, τη μέρα που ο κ. Μπούμπουρας παρέθεσε το επίσημο γεύμα, την περασμένη Τετάρτη.

Αυτός, χωρίς δεύτερη σκέψη, «πέταξε» για το Κίεβο. Στην τετ α τετ συνάντηση, άκουσε τον κ. Μπούμπουρα να του μιλάει για τα χρήματα που μπορεί να επενδύσει στον Αρη, αλλά και για τις δυσκολίες που υπάρχουν γι’ αυτόν εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, άρα δεν έχει μηχανισμό τον οποίο θα μπορούσε να κινητοποιήσει προκειμένου να αναλάβει την οργάνωση και την λειτουργία της ΠΑΕ. Γι’ αυτό και έριξε στο τραπέζι την ιδέα της σύμπραξης με κάποιον άλλο επιχειρηματία, κατά προτίμηση από την Ελλάδα, που να είναι έτοιμος να διαθέσει κι αυτός ένα σεβαστό ποσό προκειμένου ο Αρης την επόμενη τριετία να είναι και πάλι μεταξύ των πρωταγωνιστών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κυρίως όμως να έχει τον έλεγχο της επένδυσης.

Τους δύο άνδρες απασχόλησε η περίπτωση του Αλέξανδρου Φουρλή, λόγω της πρόσφατης εμπλοκής του ονόματός του σε σενάριο για την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής. Το θέμα τέθηκε υπ’ όψιν του κ. Φουρλή και αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους δύο επιχειρηματίες τις επόμενες ημέρες».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 25 Μάιος 2017 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep