Με Ταυλαρίδη, Πίτου Γκαρσία

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλ. Βικελίδης».

Ευχάριστα νέα για την τεχνική ηγεσία είχε η προπόνηση του Σαββάτου (27/05), η τελευταία πριν την κυριακάτικη (28/05) αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς Ταυλαρίδης και Πίτου Γκαρσία δήλωσαν ετοιμοπόλεμοι.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Ταυλαρίδης, που ταλαιπωρούταν από θλαστικό τραυματισμό στο κεφάλι, είναι τελικά στην αποστολή, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου μετά και την τελευταία προπόνηση αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του στο ματς της 32ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Επίσης, ανάμεσα στους «εκλεκτούς» είναι και ο Πίτου Γκαρσία, που κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο. Η αποστολή είναι η εξής: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Να σημειωθεί ότι εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Χρήστος Μπούρμπος και Ούγκο Σόουζα. Παράλληλα η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει τι ισχύει για τα εισιτήρια του αγώνα. Αναλυτικά:  «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την αθηναϊκή ομάδα κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 9, 10 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 40 ευρώ στα VIP. H διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο, Κυριακή, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 13:30, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/)».

Last modified onΣάββατο, 27 Μάιος 2017 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep