Νίκη και… άντε γεια!

Τρίποντο σωτηρίας ψάχνει ο Αχαρναϊκός απέναντι στην ΑΣΑ. Με 20 η αποστολή της ομάδας του Μενιδίου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αχαρναϊκού, ενόψει του αγώνα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 32η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Ενός αγώνα που περιμένουν πως και πως στο Μενίδι, καθώς αν οι «πράσινοι», το βράδυ της Κυριακής (28/05), έχουν στις αποσκευές τους το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης, τότε στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα μπορούν άνετα να κάνουν… δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν. Και αυτό, γιατί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία θα έχει εξασφαλιστεί, έχοντας μαζέψει 38 πόντους, συγκομιδή την οποία δεν θα μπορεί να φτάσει η Ελευσίνα (που βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού), ακόμα και αν κάνει το απόλυτο νικών μέχρι το φινάλε.

Στα αγωνιστικά νέα της τελευταίας προπόνησης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, το τεχνικό επιτελείο του Αχαρναϊκού υπολογίζει σε 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι της Κυριακής (28/05, 17:00), καθώς εκτός αποστολής έμειναν, ο τραυματίας Ζαχαρός και οι Τζέφερσον, Ράνιελσον. Αντίθετα, στην 20αδα επέστρεψε ο Τζανέτος.

Αναλυτικά η αποστολή του Αχαρναϊκού:

Ψύχος, Γαρδικιώτης, Σταματόπουλος, Σωτηράκος, Αναστασίου, Σιάννης, Μεζίνι, Τσουβαλτσίδης, Τζανέτος, Λύρας, Μεγαλοοικονόμου, Καραντασιάδης, Καλαμιώτης, Καρδάσης, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Χαραλαμπόπουλος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος, Σταμούλης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 03:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep