Και τώρα... ευκαιρίες

Η Αναγέννηση Καρδίτσας σώθηκε και το βλέμμα στρέφεται στην επόμενη σεζόν.

Αίσιο τέλος έδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας στη φετινή χρονιά και με τον πόντο στο Μενίδι έμεινε στην κατηγορία και μαθηματικά. Το βλέμμα πλέον στρέφεται στην επόμενη μέρα και, φυσικά, στις διοικητικές εξελίξεις. Το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο πρόεδρος, Βασίλης Μπούρμπος, αφού τα σενάρια θέλουν ενδιαφερόμενους να έχουν κάνει κρούση για να εμπλακούν στην ΠΑΕ. Ο ίδιος έχει τονίσει ότι η πόρτα είναι ανοικτή, αλλά όπως τονίζει, η απόφαση που θα πάρει θα είναι η πιο συμφέρουσα για τους Θεσσαλούς και τον ίδιο.

Από τις διοικητικές εξελίξεις θα εξαρτηθεί και το μέλλον της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Μάγγο, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής στη Football League οδήγησε στην παραμονή τους «κιτρινόμαυρους». Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να γίνει η σχετική επαφή, ώστε οι δύο πλευρές να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους.

Στα αγωνιστικά, τη Δευτέρα (29/05) δόθηκε ρεπό. Στα δύο εναπομείναντα ματς με ΟΦΗ και Λαμία το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι θα πάρουν ευκαιρίες νεαροί ποδοσφαιριστές όπως οι Γεωργατζάς, Τζέλλος και Ξέρρας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 29 Μάιος 2017 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep