Προφυλάσσονται οι τραυματίες

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αιγινιακού ενόψει του αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αιγινιακό. Μετά το διήμερο ρεπό που είχε χορηγήσει ο Γιάννης Βλάχος στους ποδοσφαιριστές του η ομάδα της Βόρειας Πιερίας ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (04/06, 17:00) απέναντι στον Αχαρναϊκό για την 33η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Οι άνθρωποι του Αιγινιακού, από την στιγμή που εξασφαλίστηκε η παραμονή στην κατηγορία, δεν έχουν λόγο να πιέσουν ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, από την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Μενιδίου εκτός των τραυματιών Ζούρκου και Μήλιου, θα απουσιάσουν και οι Σκραπάρας, Αντωνιάδης.

Ο Σκραπάρας στο παιχνίδι των Σερρών (μπήκε στο 91’ στην θέση του Φασίδη) επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 1,5 μήνα (τελευταία συμμετοχή στο 0-0 με την Ελευσίνα στις 13 Απριλίου), όμως ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να προτιμάται να προφυλαχθεί για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την περίπτωση του Αντωνιάδη, που εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο και από την στιγμή που επιτεύχθηκε ο στόχος δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τυχόν υποτροπή στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Να θυμίσουμε πως από το προσεχές παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, θα λείψει και ο τιμωρημένος Παπουτσογιαννόπουλος μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Μάιος 2017 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep