Με απουσίες κόντρα στον Αχαρναϊκό

Δεν συμπληρώνει 18αδα ο Αιγινιακός. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιοσανγκίμ

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί τον Αχαρναϊκό ο Αιγινιακός, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Η ομάδα τη Βόρειας Πιερίας δεν συμπληρώνει 18αδα, καθώς, μετά και την εξασφάλιση της παραμονής, κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθούν αρκετοί παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Έτσι, εκτός αποστολής μένουν οι τραυματίες Σκραπάρας, Ζούρκος, Τοπαλίδης, Μήλιος  και Αντωνιάδης, όπως και ο τιμωρημένος Παπουτσογιαννόπουλος. Αντίθετα, επιστρέφει ο Πασαλίδης, που με τον Πανσερραϊκό εξέτισε την τιμωρία του.

Όσον αφορά τον Εφρέμ Γιοσανγκίμ (νιώθει ενοχλήσεις στον έξω πλάγιο), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, βρίσκεται στην 16μελή αποστολή, όμως η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή του Αιγινιακου

Τόλιος, Καραγκιόζης, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Πατράλης, Παντεκίδης, Μουκίδης, Κυριλλίδης, Γκατσολάρι, Φασίδης, Ρανγκέλοφ, Παπαδόπουλος, Γιοσαγκίμ, Τσολακίδης, Ζγκούρη, Πασαλίδης

Να σημειωθεί πως μετά το φινάλε του αγώνα με τον Αχαρναικό, οι διοικούντες του Αιγινιακού θα παραθέσουν γεύμα (μπάρμπεκιου) στην αποστολή της ομάδας του Μενιδίου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 03 Ιούνιος 2017 13:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep