Έτοιμος για τον… τελευταίο χορό

Με πολλές απουσίες αλλά χωρίς άγχος θα αγωνιστεί ο Αιγινιακός απέναντι στον ΟΦΗ

Με την προπόνηση της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγινιακού, ενόψει της αναμέτρησης της Κρήτης, απέναντι στον ΟΦΗ, για την 34η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.  Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας θα κατέβει στο «Γεντί Κουλε» με αρκετές απουσίες, αλλά  απαλλαγμένη από το όποιο άγχος, καθώς ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία έχει επιτευχθεί εδώ και δύο εβδομάδες, μετά το μεγάλο «διπλό» επί του Πανσερραϊκού.

Ο Γιάννης Βλάχος, ενόψει της (αδιάφορης βαθμολογικά) αναμέτρησης της Κυριακής, έχει την δυνατότητα να προστατέψει αρκετούς από τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, δίνοντας, παράλληλα, χρόνο συμμετοχής στους υπόλοιπος παίκτες του. Έτσι, όπως είναι ήδη γνωστό, από το παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σκραπάρας, Ζουρκος, Τοπαλίδης, Μήλιος, Αντωνιάδης, Γιοσανγκίμ, ο τιμωρημένος Πατράλης, ο Πασαλίδη, που βρίσκεται ήδη στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ελπίδων, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στο Αιγίνιο θα παραμείνει και ο Τόλιος.

Το Σάββατο (10/06) δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, με την αποστολή της ομάδας να πετά τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσω Θεσσαλονίκης, στην Κρήτη και να επιστρέφει στην βάση της, αμέσως μετά το φινάλε του ματς. 

Στο μεταξύ, με επιτυχία διεξήχθη, στα γραφεία της ομάδας, το σεμινάριο διαιτησίας, στο πλαίσιο της αδειοδότησης της ομάδας. Ο αρχιδιαιτητής της Ένωσης, Γρηγόρης Λέφας, μαζί με το μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας, Εδουάρδο Αγγελόπουλο, έδειξαν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Αιγινιακού, τις τροποποιήσεις που έχουν γίνει στους κανονισμούς και ισχύουν από το περασμένο καλοκαίρι.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep