Με αποστολή «ανάγκης» στην Κρήτη

Ο Αιγινιακός ταξιδεύει με αρκετές ελλείψεις στο Ηράκλειο, για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στον ΟΦΗ

Εκτός έδρας ολοκληρώνει τις φετινές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, η ομάδα του Αιγινιακού, καθώς την Κυριακή (11/06, 17:00) αντιμετωπίζει στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Βλάχου πραγματοποιεί «πορεία πρωταθλητισμού» τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, έχοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία, αριθμοί που το κρατούν με το… σπαθί του στην κατηγορία και την νέα περίοδο. Παράλληλα, ο απολογισμός αυτός, δίνει την δυνατότητα στον 43ο τεχνικό, ενόψει της αναμέτρησης της Κρήτης, να ξεκουράσει παίκτες που είτε «τράβηξαν κουπί» όλη την σεζόν, είτε ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. 

Έτσι, η ομάδα της Βόρειας Πιερίας θα κατέβει με αποστολή… ανάγκης στο Ηράκλειο, για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Και αυτό γιατί στην «βάση» τους θα παραμείνουν οι τραυματίες Σκραπάρας, Ζούρκος, Τοπαλίδης, Μήλιος, Αντωνιάδης, Γιοσανγκίμ, ο τιμωρημένος Πατράλης, αλλά και ο Τόλιος. Εκτός, φυσικά, είναι και ο Πασαλίδης, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων και μάλιστα την Παρασκευή (09/07) αγωνίστηκε για 77 λεπτά, στην φιλική ήττα της Ελλάδας με 3-1  από το αντίστοιχο συγκρότημα της Σερβίας. Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Παπουτσογιαννόπουλος, που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Η αποστολή του Αιγινιακού θα ταξιδέψει αυθημερόν για το Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς αναχωρεί τα ξημερώματα της Κυριακής, από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίης, ενώ με τον ίδιο τρόπο θα επιστρέψει, αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης του «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά η τελευταία αποστολή του Αιγινιακού για την φετινή σεζόν.

Καραγκιόζης, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Παντεκίδης, Μουκίδης, Κυριλλίδης, Γκατσολάρι, Φασίδης, Ρανγκέλοφ, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης, Ζγκούρη,  Παπουτσογιαννόπουλος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 10 Ιούνιος 2017 12:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep