«Χειρότερο από πέρυσι»

Ο Χρήστος Παντιώρας δήλωσε ότι το φετινό πρωτάθλημα ήταν χειρότερο από το περσινό.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού υπογράμμισε ότι το πρωτάθλημα της Football League έχει πάρει την… κατιούσα και τόνισε  ότι άπαντες στην ομάδα περιμένουν τη διοίκηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς όλο το ποδοσφαιρικό και προπονητικό τιμ.

Το Fl News ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παραθέτει τα όσα είπε ο Χρήστος Παντιώρας:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Είναι μία ομάδα που παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο. Εμείς σήμερα βάλαμε πολλούς μικρούς, θα είδατε και τον τερματοφύλακα που έπαιξε σήμερα και ήταν 17 ετών. Είχε εξαιρετική απόδοση σε όλο τον αγώνα.

Καλές διακοπές, υγεία σε όλα τα παιδιά, που τελείωσαν ένα πρωτάθλημα που έχει φθίνει, ήταν πολύ χειρότερο από πέρυσι. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο. Περιμένουμε και εμείς να έρθει η διοίκηση, γιατί έχει κάποιες υποχρεώσεις και προς τους ποδοσφαιριστές και προς το προπονητικό τιμ. Η διοίκηση ό, τι αποφασίσει. Θα δούμε».

Ο Νίκος Δημόπουλος από την πλευρά των παικτών είπε:

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά, δεν καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Βάλαμε πολλά πιτσιρίκια να παίξουν, ήταν μία δύσκολη χρονιά, υγεία να έχει όλος ο κόσμος, καλό καλοκαίρι, καλή συνέχεια και στον Αγροτικό Αστέρα, που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ευχόμαστε να ανέβουμε σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως είμαστε τα τελευταία δύο χρόνια».

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep