Το τυπικό για Αναστασιάδη

Ο εκπρόσωπος του Πάτρικ Βουό, Στέλιος Βραδέλης επιβεβαίωσε τις προτάσεις του πελάτη του από τη Super League. Αισιόδοξοι στη Λαμία.

Σε διαδικασία επαφών με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους βρίσκεται η Λαμία. Ένας από τους πρώτους που θα υπογράψουν, ώστε να μείνουν στους «κυανόλευκους» είναι ο Ανέστης Αναστασιάδης και η περίπτωσή του δείχνει τυπικό ζήτημα. Αντίθετα, έχει αποφαστεί ποιοι θα αποχωρήσουν, αλλά θα πρέπει προηγουμένως να γίνει κουβέντα μαζί τους.

Στα μεταγραφικά, ο εκπρόσωπος του Πάτρικ Βουό, μεταγραφικού στόχου της ομάδας της Φθιώτιδας, Στέλιος Βραδέλης, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο «gentikoule.gr» ότι ο Αφρικανός φορ έχει προτάσεις από τη Super League. Μάλιστα, στη Λαμία αισιοδοξούν ότι η περίπτωσή του θα προχωρήσει για τους ίδιους. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ο Βουό έχει αγαπήσει την ομάδα στον χρόνο που ήταν στον ΟΦΗ. Έχει δεθεί με τον κόσμο του και θέλει να παραμείνει στο Ηράκλειο και τη νέα χρονιά. Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Yπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Σούπερ Λιγκ αλλά και από άλλες της Football League. Όμως, αν αγωνιστεί στην Football League θα το κάνει μόνο για τον ΟΦΗ. Υπάρχουν κάποια ανοικτά ζητήματα που πρέπει να λυθούν και η διοίκηση του ΟΦΗ καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να ξεπεραστούν».

Last modified onΠέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep