Ανανέωσε ο Ρέλλας

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναιγιάλειο ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας. Στην έξοδο ο Μωυσίδης. Αποφασίζουν για την προετοιμασία.

Στην 3η ανανέωση συμβολαίου μετά τους Μπρους, Βλάχο προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο Παναιγιάλειος. Συγκεκριμένα, οι «μελανόλευκοι» θα έχουν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν τον Χρήστο Ρέλλα. Ο 27χρονος αμυντικός κατέγραψε φέτος 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

Αντίθετα, ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας ανακοίνωσε μέσω Facebook την αποχώρησή του μετά από 5 χρόνια. Ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής έγραψε: «Θέλω μέσα από εδώ να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στην οικογένεια του Παναιγιαλείου παίκτες, διοικήσεις, προπονητές και φροντιστές.

Κάπου εδώ ένας μεγάλος κύκλος τελείωσε, φεύγω γεμάτος συναισθήματα και αναμνήσεις που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της μαύρης που με αγάπησε και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια μέσα και έξω από το γήπεδο. Εύχομαι στην ομάδα το καλύτερο δυνατόν και κάποια στιγμή να την δούμε στην Α' Εθνική».

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται και ο Σεραφείμ Μωυσίδης, ενώ έως την Τρίτη (05/07) θα έχει αποφασιστεί πού εν τέλει θα γίνει η προετοιμασία, δηλαδή αν φιλοξενηθεί στο Πήλιο, όπως σας ενημέρωσε το FL News, ή στα Καλέβρυτα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 02 Ιούλιος 2017 23:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep