Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Του πήρε τον αέρα...

Ο Παναιτωλικός επικράτησε για δεύτερη φορά του Αστέρα Τρίπολης και τον περιμένει τώρα για την πρεμιέρα...

 

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Παναιτωλικου από την Τρίπολη για το φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα. Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί και στο Καρπενήσι, με τον Παναιτωλικό να είχε κερδίσει και πάλι με το ίδιο σκορ (1-0). Ο εκπληκτικός φέτος Αντρε Ρότσα με εκτέλεση φάουλ (65') άνοιξε το σκορ για τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ.

 

Ο Παναιτωλικός αν και δεν ήταν καλύτερος κατάφερε να πάρει την νίκη και να στείλει ένα μήνυμα προς του αντιπάλους  του. Οι «κυανοκίτρινοι» παρόλο που ακόμη δεν έχουν ενισχυθεί όπως πρέπει, με την εμφάνισή τους άφησαν πολλές υποσχέσεις.

 

Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε τον Παναιτωλικό με σχηματισμό 4-3-3. Ο Τζενάμο ήταν κάτω από τα δοκάρια Ο Κουτρουμάνος ήταν δεξιά, ο Γκόλιας αριστερά και οι Κούσας, Αναστασιάδης το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η τριάδα στο κέντρο ήταν οι Μουμίν, Σιντιμπέ και Δέντσας, ενώ πιο μπροστά βρίσκονταν οι Πασάς, Σεγιέ και Καραμαλίκης.

 

Αστέρα Τρίπολης: Χακόμπο, Φορμίκα, Τσαμπούρης (46' Ναβάρο), Κωστούλας, Κουρμπέλης, Κερ (46' Τσουμάγκας), Λαδάκης, Ράγιος, Αρσενίεβιτς (46' Ροζέριο), Έγκον (46' Μπακασέτας), Ματούσιακ (56' Πιπίνης).

 

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Γκόλιας (46' Παλαιολόγος), Αναστασιάδης (46' Ενζεγκουέλε), Κούσας, Μουμίν (46' Θεοδωρίδης), Καραμαλίκης (46' Χαριστέας), Κουτρουμάνος, Πασάς, Σεγιέ, Σιντιμπέ (46' Ρότσα), Δέντσας (46' Σιόντης).

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep