«Όμορφα πράγματα στο Γεντί Κουλέ»

Ο Μάριο Μάρτος έμεινε εντυπωσιασμένος από την έδρα του ΟΦΗ.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Μάριο Μάρτος. Ο Ισπανός μέσος ξεναγήθηκε στο Γεντί Κουλέ και δήλωσε εντυπωσιασμένος, ενώ υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει όλα για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Συγκεκριμένα, ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα της Ελλάδος και θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Ξέρω ότι είναι απο τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα και θέλει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να τη βοηθήσω να τα καταφέρει».

Για το γήπεδο:

«Είναι εξαιρετικό. Μου αρέσουν αυτά τα γήπεδα, που οι κερκίδες είναι κοντά. Νιώθεις την ανάσα του φιλάθλου. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε όμορφα πράγματα εδώ!».

Για τη θεση που αγωνίζεται:

«Παίζω στην θέση 10. Αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω απο το φορ. Μου αρέσει να δίνω ασίστ, αλλά και να σκοράρω, να βοηθάω την ομάδα πάνω απο όλα να κερδίζει το παιχνίδι».

Για το πέρασμα που είχε στην Κύπρο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας:

«Ήταν μια καλή εμπειρία. Παίξαμε και στην Ευρώπη και γενικά, έμεινα ικανοποιημένος. Εύχομαι στον ΟΦΗ να μπορέσω να κάνω περισσότερα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep