Ημέρα εξετάσεων στο Αίγιο

Οι παίκτες του Παναιγιάλειου πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις.

Αντίστροφα μετρούν στο Αίγιο για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου πέρασαν την Παρασκευή (21/07) από τις απαραίτητες αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα πριν από την πρώτη συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα (24/07).

Το πρώτο γκρουπ παικτών υπό τη συνοδεία του γενικού αρχηγού Χρήστου Σωτηρόπουλου βρέθηκε λίγο μετά τις 8:00 στο διαγνωστικό εργαστήριο «IntraLab» Αιγίου, προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις. Στη συνέχεια το ίδιο γκρουπ με την προσθήκη τεσσάρων ακόμα παικτών μετέβη στο διαγνωστικό εργαστήριο «Β΄ Ακτινοδιάγνωση Αιγίου» για καρδιολογικές εξετάσεις.

Εκεί τους περίμενε ο Ειδικός Καρδιολόγος Ιωάννης Στυλιάδης, υπεύθυνος του καρδιολογικού τμήματος του διαγνωστικού εργαστηρίου, ο οποίος και συνεργάστηκε με τους ποδοσφαιριστές.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφερόταν: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές τού Παναιγιαλείου ευχαριστούμε θερμά τις διευθύνσεις, το προσωπικό και τις επιστημονικές ομάδες των διαγνωστικών εργαστηρίων «IntraLab» και «Β΄ Ακτινοδιάγνωση» Αιγίου, που και φέτος είναι χορηγοί στην προσπάθειά μας για καλύτερα αποτελέσματα και σημαντικές νέες διακρίσεις. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τα συγκεκριμένα διαγνωστικά εργαστήρια, που με τις διακεκριμένες ιατρικές ομάδες και το εξειδικευμένο προσωπικό τους συμβάλλουν τα μέγιστα στην υγεία και καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών μας».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep