Αποστολή... βουνό

Με πολλές ελλείψεις και έναν τερματοφύλακα ο Αχαρναϊκός στα Χανιά.

Ανταγωνιστικό πρόσωπο έχει στόχο να εμφανίσει ο Αχαρναϊκός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καθυστερημένα προετοιμασία, ουσιαστικά ακόμα δουλεύουν στη φυσική κατάσταση και ήλπιζαν ότι τουλάχιστον θα είχαν λύσεις ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (21/09, 16:00) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό εκτός έδρας. Ωστόσο, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που είχαν υπογράψει, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα του Κυπέλλου.

Στη δύναμη της ομάδας του Μενιδίου φέρονται να βρίσκονται, έως τώρα τουλάχιστον, 26 ποδοσφαιριστές. Βέβαια, πολλοί περισσότεροι έχουν υπογράψει, αλλά το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό δεδομένου ότι η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει ούτε μία προσθήκη. Στην 19μελή αποστολή, λοιπόν, για τον αγώνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό βρίσκονται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ 19 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ένας τερματοφύλακας. Πρόκειται για τους: Λαμπίρη, Πάσχο, Παπαθανασίου, Αφράτη, Μηλιώτη, Χαραλαμπόπουλο, Μπεκατώρο, Μεντή, Εζουμέζου, Καζβιρόπουλο, Αρώνη, Καναβέτα, Καρδάση, Κυριαζόπουλο, Μεγαλοοικονόμου, Παπασάββα, Σταμούλη, Τζανέτο, Τουγλή.

Όπως γίνεται κατανοητό, το έργο των «πράσινων» θα είναι εξαιρετικά δύσκολο στα Περιβόλια, αφού πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά ως βασικοί, δεν είναι στο πλάνο του Πέτρου Δημητρίου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep