Αλλαγή πλάνου

Χωρίς τον Δημήτρη Τσερκέζο ξεκίνησε προετοιμασία Κυπέλλου ο Παναιγιάλειος.

Σε μία εβδομάδα δίνει το δεύτερο επίσημο παιχνίδι του ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» από την Τρίτη (17/10) ξεκινούν προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο (24/10) και μετά την ήττα στην πρεμιέρα του θεσμού από τον Άρη γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες για πρόκριση έχουν μειωθεί αισθητά. Έτσι, ο τεχνικός, Νίκος Κουρμπανάς θα κάνει νέες δοκιμές ενόψει της αναμέτρησης με τη Σπάρτη.

Εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο τραυματίας, Δημήτρης Τσερκέζος. Ο μπακ του Παναιγιαλείου έχει υποστεί θλάση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ευχαριστήριο σε Κουτσουράκη

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης με κοινή τους ανακοίνωση ευχαρίστησαν τον καρδιολόγο, Γιώργο Κουτσουράκη για την υποστήριξή του και την πρόσφατη παροχή δωρεάν εξετάσεων. Σε αυτή ανέφεραν:

«Τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη αισθανόμαστε την ανάγκη να εξάρουμε δημόσια όλους τους ιδιώτες γιατρούς που εδώ και χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς τόσο στην επαγγελματική μας ομάδα όσο και στις ακαδημίες διαφόρων τμημάτων, αφιερώνοντας πολλές φορές ένα σημαντικό μέρος του ελεύθερου χρόνου τους.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ειδικός καρδιολόγος Γεώργιος Κουτσουράκης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή του και την πρόσφατη παροχή δωρεάν εξετάσεων στους αθλητές της Ομάδας Παίδων (Κ16)».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 15:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep