«Μόνο θετικά στοιχεία»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Αχαρναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό ο Πέτρος Δημητρίου.

[googlead][/googlead]

Την ήττα (3-0) από τον Ολυμπιακό γνώρισε την Τετάρτη (25/10) στη Νεάπολη ο Αχαρναϊκός, όμως ο προπονητής των «πράσινων», Πέτρος Δημητρίου δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του. Σε δηλώσεις του στο FL News στάθηκε στο πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του και τόνισε ότι οι νεαροί έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

«Σεβαστήκαμε πολύ τον αντίπαλο και κερδίσαμε τις εντυπώσεις», ανέφερε ο Δημητρίου και συνέχισε: «Παίξαμε ανοικτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και, σίγουρα, το αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα. Φτάσαμε σε τελικές προσπάθειες, είχαμε ευκαιρίες με τους Τσεβά, Παπασάββα, Πάσχο και εκτός των άλλων προφυλάξαμε αρκετά παιδιά για το παιχνίδι πρωταθλήματος.

Μόνο θετικά στοιχεία κρατάμε από το παιχνίδι αυτό. Και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την τακτική συμπεριφορά. Μην ξεχνάμε ότι το ρόστερ μας αποτελείται από νεαρά παιδιά, ενώ αν ρίξει κάποιος μια ματιά στα ονόματα των παικτών του Ολυμπιακού, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν παραστάσεις από αγώνες Champions League. Το βλέμμα μας τώρα στρέφεται στο πρωτάθλημα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep