Αρναρέλλης: «Πρωτοφανές»

Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης αναφέρθηκε στη νίκη του Παναιγιαλείου απέναντι στον Πανσερραϊκό και έδωσε υπόσχεση στους οπαδούς.

[googlead][/googlead]

Για τα δύο διαδοχικά τέρματά του στο πρωτάθλημα, τη νίκη σε βάρος του Πανσερραϊκό και τον στόχο του Παναιγιαλείου στο πρωτάθλημα μίλησε ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης. Ο πρώτος σκόρερ των «μελανόλευκων» φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ Fm Πάτρας 96,3 ανέφερε:

Για τα διαδοχικά του γκολ:

«Σε δύο διαδοχικές αγωνιστικές δεν έχω σκοράρει ξανά. Στην δεύτερή μου χρονιά ως επαγγελματίας στα Μέγαρα σκόραρα στην πρεμιέρα, αλλά μετά την 3η».

Για το ξεκίνημα του Παναιγιαλείου:

«Και τα δύο ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Οπότε η ισοπαλία στη Σπάρτη δεν ήταν αρνητική για εμάς. Είναι πρώτη αγωνιστική μετά από τετράμηνη προετοιμασία. Οι παίκτες δυσκολεύονται να φορμαριστούν. Μετά την 5η, 6η αγωνιστική οι ομάδες θα δείχνουν χαρακτήρα. Οπότε για εμάς πιστεύω ότι ήταν δύο αρκετά καλά αποτελέσματα».

Αν θεωρεί ότι χαλάρωσε η ομάδα του μετά το 2-0 σε βάρος του Πανσερραϊκού:

«Αν γινόταν το 3-0 δύσκολα θα δεχόμασταν γκολ. Το δεχτήκαμε από κόντρα επίθεση μετά από δύο, τρία λάθη. Αν δεν σκοράραμε γρήγορα ίσως ο Πανσερραϊκός να έπαιρνε κάτι περισσότερο. Το ματς κρίθηκε στο τρίτο γκολ. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν σκοράραμε. Ήταν κάτι πρωτοφανές για μένα. Δεν έχω παίξει ξανά σε παιχνίδι με τόσες εναλλαγές συναισθημάτων. Το θετικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Αν φοβήθηκε ότι μπορεί ο Πανσερραϊκός να ισοφάριζε:

«Φόβος όχι, απλά και ο αντίπαλος προσπαθούσε με μεγάλες μπάλες να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ποτέ δεν ξέρεις. Σκοράραμε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο. Λίγο άγχος ίσως υπήρχε, γιατί έτσι την πάθαμε στη Σπάρτη».

Αν ο ίδιος έβαλε το δύσκολο και έχασε το εύκολο:

«Κάπως έτσι. Το ποδόσφαιρο μου έχει διδάξει να επικεντρώνομαι στην επόμενη μέρα. Το σημαντικό ήταν ότι κερδίσαμε και σκόραρα. Χάνονται πολλά γκολ και από μεγάλους παίκτες, οπότε δεν με επηρεάζει καθόλου για τη συνέχεια».

Για τα δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς σε Καρδίτσα και Αιγίνιο:

«Σίγουρα. Είδαμε ότι και ο ΟΦΗ έχασε βαθμούς στην Καρδίτσα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και σε ένα όχι τόσο καλό γήπεδο. Δεν μας βολεύει, γιατί έχουμε την ποιότητα να δημιουργούμε φάσεις. Και τα δύο θα κριθούν σε λεπτομέρειες. Δεν θα ξεφύγει πάλι το σκορ όπως με τον Πανσερραϊκό».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος και τις εντυπώσεις του:

«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Ο Άρης και ο ΟΦΗ είναι οι δύο με το καλύτερο ρόστερ. Αν συνδυάσουν αποτελέσματα και στα κακά τους παιχνίδια θα είναι οι δύο πρώτες με μικρό αβαντάζ ανόδου. Υπάρχουν η Δράμα, εμείς, τα Τρίκαλα, η Παναχαϊκή, ο Κισσαμικός που δύσκολα δέχονται γκολ και σκοράρουν κιόλας. Μπορεί κάποιος να μπει σφήνα όπως και ο Απόλλων Πόντου.

Το οικονομικό παίζει ρόλο. Έχουν ξεφύγει κάποιες σε συμβόλαια και όπως έχουμε δει σε προηγούμενες χρονιές πολλοί παίκτες μένουν απλήρωτοι ως το τέλος. Έχουν, όμως τη δυναμική να ανταπεξέλθουν, γιατί έχουν και κόσμο».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:

«Θέλω να τον ευχαριστήσω για την παρουσία του στο γήπεδο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τον ικανοποιήσουμε. Ο Παναιγιάλειος έχει κόσμο που είναι δυσαρεστημένος από τις προηγούμενες σεζόν και στόχος μας είναι να τους φέρουμε πίσω. Να κάνουμε όσο καλύτερη πορεία μπορούμε.

Από την καριέρα μου ο Παναιγιάλειος είναι μία από τις ομάδες που είναι αληθινά οργανωμένη και έχει στο δυναμικό του πολύ καλούς ανθρώπους. Και διοικητικά και προπονητικά και σαν παίκτες. Όλο το υλικό σου βγάζει μια σιγουριά και οργάνωση που δύσκολα συναντάς στη σημερινή κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 07 Νοέμβριος 2017 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep