Το κάλεσμα και οι ευχές

Ο Μανόλης Μονιάκης με την τούρτα των 29ων γενεθλίων του Ο Μανόλης Μονιάκης με την τούρτα των 29ων γενεθλίων του

Κάλεσμα στον κόσμο απηύθυνε ο ΟΦΗ για το ματς με τον Αιγινιακό, ενώ ο Μανόλης Μονιάκης δέχτηκε ευχές για τα 29α γενέθλια του.

[googlead][/googlead]

Το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος δίνει την Κυριακή (12/11, 15:00) ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Αιγινιακό και η ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο με σύνθημα "όλοι Γεντί Κουλέ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Φίλαθλοι του ΟΦΗ

Την Κυριακή η ομάδα μας, δίνει το πρώτο της παιχνίδι στο σπίτι της, για το πρωτάθλημα, κόντρα στον Αιγινιακό (3 μ.μ.). Η προσπάθεια μας για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται, έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά για να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος, η βοήθεια του κόσμου, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Το σύνθημα λοιπόν είναι ένα: Την Κυριακή, όλοι γήπεδο, όλοι Γεντί Κουλέ! Βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΟΦΗ-ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ"

Πάρτι για Μονιάκη

Από κει και πέρα στα αποδυτήρια στήθηκε ένα πάρτι για τα 29α γενέθλια του Μανόλη Μονιάκη. Ο αρχηγός, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, δέχτηκε ευχές για την επιστροφή του στη δράση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Ο Μανόλης Μονιάκης είχε την τιμητική του στα αποδυτήρια του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου! Ο δυναμικός αριστερός μπακ, είχε τα γενέθλια του, καθώς έκλεισε τα 29 του χρόνια και η διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά και οι συμπαίκτες του, του ετοίμασαν μια όμορφη γιορτή στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Μονιάκης έσβηκε κεράκια με χαμόγελα, τραγούδια και ευχές από τους συμπαίκτες του για γρήγορη επάνοδο, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

«Χρόνια πολλά αρχηγέ! Σε περιμένουμε σύντομα ξανά στο γήπεδο!» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τον Μανόλη Μονιάκη.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί το Ζαχαροπλαστείο Πλατάκης στις Πατέλες, για την δωρεά της τούρτας σε κάθε παίκτη του ΟΦΗ, την ημέρα των γενεθλίων του".

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 10:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep