«Είχαμε τις δυνάμεις...»

Ο Μανώλης Μπολάκης μίλησε για την ανατροπή που έφερε τη νίκη- πρόκριση του ΟΦΗ σε βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης.

[googlead][/googlead]

Το δικό του λιθαράκι έβαλε στην νίκη πρόκριση σε βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης ο Μανώλης Μπολάκης. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μίλησε στην συνένετυξη Τύπου για το παιχνίδι κόντρα στην "Ελαφρα Ταξιαρχία": "Ηταν μια καλή εμφάνιση στο γήπεδο μας. Τις περισσότερες φορές στο γήπεδο μας, είμαστε καλοί. Καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια άτυχη στιγμή. Είχαμε όμως τις δυνάμεις και γυρίσαμε το παιχνίδι". 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δική του παρουσία: «Εγω προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω ότι έχω. Τον καλύτερο μου εαυτό. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα», αλλά και στο ματς πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη: «Θα κριθεί στη δύναμη. Είναι τοπικό ντέρμπι. Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του. Εμείς είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό». 

Τέλος πρόσθεσε πως: «Εχουμε καλή ομάδα και προσπαθούμε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο. Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 00:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep