«Διεκπεραίωση με εκβιασμό»!

Βαριά καταγγελία από ΠΣΑΠ στην επεισοδιακή εκδίκαση της προσφυγής του Άλμπερτ Μπρους σε βάρος του Παναιγιαλείου. Γκάμαρης: «Αν δεν αναλάβουμε θα πάει τοπικό».

[googlead][/googlead]

Αρκετές προσφυγές εκδικάστηκαν τη Δευτέρα (29/01) στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, όμως αυτή του Άλμπερτ Μπρους σε βάρος του Παναιγιαλείου ήταν η πλέον επεισοδιακή και ανέδειξε την κατάσταση που επικρατεί στη «Μαύρη Θύελλα». Γιατί μπορεί οι άνθρωποι που εκπροσώπησαν την ΠΑΕ να στάθηκαν στην πρόσφατη απόσυρση της προσφυγής του Απόστολου Στίκα, όμως αυτή η αναφορά στάθηκε η αιτία για να ανέβουν οι τόνοι…

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ που περιείχε ατάκες όπως «αν δεν αναλάβουμε, η ομάδα θα πάει στο τοπικό»…

Ως νομικός της ΠΑΕ παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σμπώκος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γιώργο Γκάμαρη. Για τις προσφυγές των Άλμπερτ Μπρους, Αρμάντο Γκούφα ζήτησε αναβολή και είπε: «Μόλις αναλάβαμε. Το ύψος της οφειλής δεν το γνωρίζουμε. Θα ζητούσαμε αναβολή, ώστε ακόμα και την Τρίτη (30/01) να λύσουμε το θέμα».

Εκπρόσωπος νομικής υπηρεσίας ΠΣΑΠ: «Δεν συναινούμε. Είναι καταγγελίες και οι δύο και σε μία τέτοια περίπτωση θα χάσουν τη μεταγραφική περίοδο οι ποδοσφαιριστές».

Σμπώκος: «Του Στίκα το διεκπεραιώσαμε και βρήκαμε λύση με τα οικονομικά του».

ΠΣΑΠ: «Το διεκπεραιώσαμε ο συνάδελφος εννοεί ότι εκβιάσαμε τον ποδοσφαιριστή και τον αναγκάσαμε να λύσει το συμβόλαιό του»!

Σμπώκος: «Ζητούμε τρεις – πέντε ημέρες να το τακτοποιήσουμε».

ΠΣΑΠ: «Η ΠΑΕ αθέτησε τις οικονομικές της συμφωνίες. Εμείς συμφωνούμε να βγάλουμε την απαγόρευση μεταγραφών, αλλά όχι στην αναβολή».

Έδρα: «Να βγάλουμε διατακτικό και να δώσουμε προθεσμία αν θέλει η ΠΑΕ να προσκομίσει κάποιο στοιχείο. Πρέπει να συνομολογήσει ότι υπάρχει νόμιμη αιτία για την καταγγελία».

Σμπώκος: «Δεν γνωρίζουμε το ύψος της οφειλής».

Έδρα: «Οφείλονται τουλάχιστον δύο μισθοί;».

Σμπώκος: «Δεν το ξέρουμε καθόλου».

ΠΣΑΠ: «Δεν έχει πληρωθεί μισθούς από τον Αύγουστο ο Μπρους. Του οφείλονται 4.250 ευρώ από τον Αύγουστο».

Σμπώκος: «Δεν συναινώ σε αυτό. Την Τρίτη θα έχω τα πλήρη οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Σας προσκομίζω και το ιδιωτικό συμφωνητικό. Θέλω τέσσερις – πέντε ημέρες για να γνωρίζω το πραγματικό ύψος της οφειλής. Το συμφωνητικό λέει ότι ως τις 30/01 θα έχουμε τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Αυτός είναι ο λόγος της αναβολής. Έως τις 31/01 θα έχουμε πάρει τα στοιχεία».

ΠΣΑΠ: «Σας προσκομίζουμε τον τραπεζικό λογαριασμό του ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχουν εξοφλητικά

Σμπώκος: «Στις 13 Ιανουαρίου ο ποδοσφαιριστής έλεγε ότι του οφείλονται δύο μισθοί».

ΠΣΑΠ: «Τα ίδια έλεγαν και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι τώρα ανέλαβαν κύριε πρόεδρε».

Έδρα: «Έως την Τρίτη να φέρετε στοιχεία των καταβολών».

Σμπώκος: «Αν τα πάρουμε από την ΠΑΕ. Μπορεί να τα πάρουμε και στις 31».

ΠΣΑΠ: «Εσείς τώρα εκπροσωπείτε την ΠΑΕ; Πώς λέτε αν σας δώσει η ΠΑΕ τα στοιχεία;».

Γκάμαρης: «Αν δεν πάρουμε την ομάδα θα αποσυρθεί και θα πάει στο τοπικό. Την Τρίτη θα ξέρουμε αν θα την πάρουμε».

ΠΣΑΠ: «Ποιος μιλάει; Θα καταθέσω ένσταση παθητικής νομιμοποίησης. Η προσφυγή είναι από τις 22 Ιανουαρίου».

Σμπώκος: «Θα αναλάβω μία ευθύνη που δεν έχω; Μέχρι τις 31 μπορείτε να δώσετε προθεσμία;».

Έδρα: «Δεν γίνεται. Κάνετε τα παιχνίδια σας όπως θέλετε. Έχετε χρόνο… Αύριο έως τις 12:00 να προσκομίσετε όλα τα οικονομικά στοιχεία και τα νομιμοποιητικά έγγραφα».

Ακολούθως εκδικάστηκε η προσφυγή του Αρμάντο Γκούφα, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει να πληρωθεί από το καλοκαίρι και σε ερώτηση που του έγινε πόσα λεφτά του οφείλονται, απάντησε: «6.700 ευρώ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 03:26

1 comment

  • αλεξ
    αλεξ Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 02:37 Comment Link

    Κρίμα ο παναιγιαλειος σε αυτό το χάλι

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep