«Υπομονή, λίγο έμεινε»

Ο Μπάμπης Παυλίδης τόνισε ότι κανείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη δεν χαλαρώνει μέχρι να εξασφαλιστεί η άνοδος και μαθηματικά.

[googlead][/googlead]

Υπομονή συνέστησε στους οπαδούς του Άρη ο Μπάμπης Παυλίδης και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm σημείωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία χαλάρωση μέχρι να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο στόχος της ανόδου. Ο εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη (4-1) στο Αιγίνιο ανέφερε:

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό (1-4):

«Σίγουρα κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ καλό παιχνίδι και άσχετα από τον αγωνιστικό χώρο και τις καιρικές συνθήκες ήμασταν πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι στο ματς. Οι συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ δύσκολες, αλλά αυτό που μετράει ήταν πόσο συγκεντρωμένοι ήμασταν στο παιχνίδι.

Ο Αιγινιακός ερχόταν από μεγάλη νίκη, όμως δεν κοιτάξαμε, ούτε γήπεδο, ούτε καιρικές συνθήκες. Είπαμε θέλαμε να κερδίσουμε και το κάναμε, όπως σε κάθε παιχνίδι. Μας βγήκαν κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει από την αρχή της χρονιάς, έτυχε να προηγηθούμε και νωρίς και έγινε εύκολο το ματς. Μπήκαμε αρκετά δυνατά, βάλαμε νωρίς το γκολ στο 3ο λεπτό και ο αντίπαλος άνοιξε στη συνέχεια, πετύχαμε και 2ο γκολ και έγινε πιο εύκολο.

Η Β’ Εθνική είναι περίεργο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες περιμένουν τον Άρη στο μισό γήπεδο, το κλειδί για να σπάσεις τις κλειστές άμυνες είναι να πετύχεις ένα γρήγορο γκολ. Όποτε έχουμε πετύχει γρήγορο γκολ έχουμε κερδίσει εύκολα. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας στο πρωτάθλημα».

Για τους αντιπάλους του Άρη και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Όταν είσαι πρώτος κοιτάς την ομάδα σου, αν είσαι καλά και κερδίζεις κάθε παιχνίδι δε σε νοιάζουν οι άλλοι, κάθε ματς το βλέπουμε σαν τελικό και το πάμε βήμα-βήμα. Δεν κοιτάμε τη συνέχεια, ούτε λέμε έχουμε δύσκολο ματς μετά κτλ. Όσο είμαστε πρώτοι κοιτάμε ξεχωριστά κάθε ματς και ό,τι κάνει ο αντίπαλος δεν μας ενδιαφέρει».

Αν ήδη η ομάδα σκέφτεται την άνοδο:

«Νομίζω είναι ακόμη νωρίς, τώρα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος. Δεν έχουμε καθίσει να πούμε βγήκαμε και τελειώσαμε γι' αυτό και είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί σε κάθε ματς. Έτσι πρέπει να είναι, μέχρι να βγούμε και μαθηματικά στην κατηγορία, δεν θα χαλαρώσουμε ποτέ».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Έχουμε δείξει από την αρχή της χρονιάς πως με τον κόσμο είμαστε ενωμένοι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον λαό, γιατί μας έχει στηρίξει πάρα πολύ φέτος και εντός και εκτός έδρας. Μας έχει στηρίξει παντού και με χιόνι και με βροχή και με ήλιο.

Το μόνο που θέλω να πω είναι υπομονή και λίγο έμεινε, να μας στηρίζει, όπως μας στηρίζει πάντα σε κάθε παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε χαρούμενο, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ξέρουμε τι έχει περάσει».

Για την αγωνιστική του κατάσταση:

«Όποτε έμπαινα αλλαγή ήμουνα καλός, χθες έκανα το καλύτερό μου ματς ως βασικός. Κάθε ματς προσπαθώ να είμαι καλός και να δίνω ό,τι μπορώ. Όταν δεν έπαιζα πολύ, δεν τα παράτησα. Συνεχίζω να δουλεύω και θα βοηθήσω κι άλλο την ομάδα να φτάσει στην θέση της. Αυτή η θέση μου ταιριάζει και μου αρέσει περισσότερο να παίζω σαν ελεύθερος και να κάνω παιχνίδι».

Για τις διαφορές της περσινής με τη φετινή ομάδα:

«Υπάρχουν κάποια μυστικά, ένα από αυτά είναι ότι σε κανένα ματς δεν έχουμε μπει σκεπτόμενοι είμαστε ο Άρης και θα το κερδίσουμε με τη φανέλα. Προσπαθούμε σε όλα τα ματς, παίζουμε με δύναμη και πάθος, αυτά θέλει η κατηγορία. Από την αρχή μπαίνουμε με πάθος, και λέμε θα το κερδίσουμε. Μας έχει δικαιώσει αυτό, γιατί όπως έχει φανεί, πολλά ματς τα έχουμε πάρει στο τέλος. Δεν τα παρατάμε ποτέ.

Για τους άλλους διεκδικητές της ανόδου:

«Από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή θα παλέψουν να είναι στην δυάδα. Εμείς παίζουμε και με τους δυο, θα παιχτούν πολλά πράγματα εκεί. Αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, δεν είναι όλα τα ματς εύκολα, έχει κι άλλες καλές ομάδες στο πρωτάθλημα».

Αν οι παίκτες σκέφτονται ήδη την επόμενη χρονιά:

«Δεν έχουμε κάτσει να μιλήσουμε για την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Δεν έχουμε περιθώρια, πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας και μετά θα κάτσουμε να δούμε και να ασχοληθούμε για το τι θα γίνει το καλοκαίρι. Από όσο μιλάω με τα άλλα παιδιά, δεν έχει κάτσει κανείς να το πει αυτό. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη».

Για το επικείμενο ματς με τα Τρίκαλα:

«Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, τα Τρίκαλα είναι καλή ομάδα, προέρχονται από ήττα γι' αυτό και θα είναι ακόμη πιο επιφυλακτικοί. Θα έρθουν για να πάρουν καλό αποτέλεσμα, πιστεύω όμως ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πάρουμε τη νίκη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep