«ΟΦΗ, η καλύτερη ομάδα»

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης δήλωσε ότι είναι τιμή του η επανένταξη στο ρόστερ του ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Στο... σπίτι του γύρισε ο 23χρονος τερματοφύλακας, Γιώργος Γιαγκιόζης και πλέον θα φορέσει εκ νέου τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο πρώην γκολκίπερ της Βέροιας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την επιστροφή στο Ηράκλειο και τόνισε ότι οι «μελανόλευκοι» είναι η καλύτερη ομάδα στη Football League.

Συγκεκριμένα, ο Γιαγκιόζης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Ο ΟΦΗ είναι μέσα στην καρδιά μου. Εδώ ξεκίνησα, εδώ ανδρώθηκα. Είναι τιμή μου, που είμαι και πάλι εδώ για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει το στόχο».

Για την δική του επιστροφή στην ομάδα:

«Κάθε εμπόδιο για καλό. Έφυγα, αλλά ξαναγύρισα και πιστεύω ότι αυτή τη φορά, είμαι πιο δυνατός και πιο έμπειρος. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνουν να το αποδείξω».

Σε ό,τι αφορά στη Βέροια, είπε:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς τα πράγματα με τη Βέροια δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε και είναι κρίμα γι' αυτή την ιστορική ομάδα. Της εύχομαι να βρεί το δρόμο της, όπως και στους φιλάθλους της Βέροιας, να την ξαναδούν όπως ονειρεύονται».

Για τη μάχη της ανόδου συμπλήρωσε:

«Ο ΟΦΗ έχει την καλύτερη ομάδα. Υπάρχει πολύ ποιότητα τόσο συνολικά, όσο ατομικά. Δεν έχει να φοβηθεί κανένα και τίποτα».

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 14:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep