Για το σερί του ο ΟΦΗ

Οι «εκλεκτοί» του τεχνικού του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. 

[googlead][/googlead]

Την όγδοη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα θα... κυνηγήσει την Κυριακή ο ΟΦΗ κόντρα στα Τρίκαλα (11/3, 3 μ.μ., ΕΡΤ-3). Οι Κρητικοί, που αποτελούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, βρίσκονται στο +5 από την τρίτη θέση, ενώ πλέον έχουν μπει και στο παιχνίδι της πρωτιάς μιας και είναι σε απόσταση δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Άρη. 

Οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το Σάββατο (10/3) την προετοιμασία τους, χωρίς κάποιο απρόοπτο. Έτσι επιβεβαιώθηκε η απουσία των τραυματιών, Μονιάκη, Μαχαίρα και Φαζού, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Οικονόμου, Πλευράκης, Περογαμβράκης, Νοικοκυράκης. 

Έτσι ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Κοέλιο, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης, Βουό.

«Ευχαριστώ σε Παπαδάκη»

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον επιχειρηματία, Αντώνη Παπαδάκη για την οικονομική του βοήθεια και ανέφερε:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, για την οικονομική του βοήθεια προς την ομάδα μας, το τελευταίο διάστημα. Είναι μια σημαντική και πολύτιμη συμβολή, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, ώστε να επανέλθει ο ΟΦΗ, εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Στην συνάντηση που είχαν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τον κ. Αντώνη Παπαδάκη, διακρίναμε τις καλές του προθέσεις και την επιθυμία του να βοηθήσει όσο μπορεί την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας. Από την πλευρά μας, του έγινε γνωστό, ότι τον θέλουμε και στη συνέχεια δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς, να πανηγυρίσουμε την άνοδο!».

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2018 03:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep