Δημητρίου: «Με συγκίνησαν»

Τέσσερα χρόνια μετά ο Παναιγιάλειος ισοφαρίστηκε στο γήπεδό του και εν τέλει έφτασε στην επικράτηση.

[googlead][/googlead]

Με την πλάτη στον τοίχο έπαιζε ο Παναιγιάλειος απέναντι στον Αιγινιακό. Το γκολ του Ανδρικόπουλου ήταν... μαχαιριά στην ψυχολογία των γηπεδούχων, όμως οι «μελανόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση, βρήκαν απάντηση και εν τέλει έφτασαν στην κατάκτηση της νίκης, μένοντας ζωντανοί στη μάχη της σωτηρίας.

«Με συγκίνησαν», ανέφερε στο FL News ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου για τους ποδοσφαιριστές του και σημείωσε: «Αντέδρασαν τα παιδιά και είχαν πολύ καλή παρουσία, τους παραδέχτηκα. Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα οι δύο νίκες, όσες, δηλαδή, είχε κάνει ο Παναιγιάλειος στον πρώτο γύρο».

Το εκπληκτικό είναι ότι ο Παναιγιάλειος για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια βγήκε νικητής από εντός έδρας ματς παρότι είχε δεχτεί την ισοφάριση! Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που η ομάδα του Αιγίου είχε βρει απάντηση σε γκολ ισοφάρισης και πανηγύρισε τρίποντο ήταν στις 19 Ιανουαρίου 2014. Τότε, η Γλυφάδα είχε ισοφαρίσει με τον Ταμπάκη (1-1), αλλά δύο λεπτά μετά ο στόπερ, Ιωάννου διαμόρφωνε το 2-1.

Σε ό,τι αφορά στο προσεχές παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα, όπως αναμενόταν απών λόγω καρτών θα είναι ο Ανδρέας Σταματής. Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο ματς έχει δηλωθεί ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας.

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 13:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep