«Η ομάδα δεν δέχεται να χάσει»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Εργοτέλη. 

[googlead][/googlead]

Πέραν από την δεδομένη ποιότητα ως ομάδα, ο ΟΦΗ… αναγκάστηκε στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη να κάνει… κατάθεση ψυχής ώστε να επιστρέψει από το 0-2 των πρώτων λεπτών. Γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο τεχνικός του, Νίκος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά:

«Κατά την γνώμη μου έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που πρέπει να το βλέπει όλος ο κόσμος. Αιφνιδιαστήκαμε με τα δυο γρήγορα γκολ που δεχθήκαμε από πολύ νωρίς αλλά η ψυχή των παικτών και ο τρόπος που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή και να πάρουμε τη νίκη. Δεν είχαμε σωστή αντίδραση όταν έσπαγε το πρέσινγκ, ενώ είχαμε θέμα στον άξονα όπου δεν ήμασταν πιεστικοί.

Η ισοφάριση ήρθε από την ψυχή και την θέληση και στην επανάληψη πετύχαμε άλλα δυο γκολ και κερδίσαμε. Η ομάδα μας δεν πρέπει να δέχεται δυο γκολ και τόσες φάσεις από την άλλη επιθετικά ήμασταν επιπόλαιοι όπου θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο για την στήριξη του και πάμε για το επόμενο παιχνίδι».

Επιπλέον ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε και:

Στην δεύτερη σερί ανατροπή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα: «Η νοοτροπία που έχει αυτή η ομάδα είναι ότι δεν δέχεται να χάσει. Νομίζω ότι είναι στόχος της ομάδας να πάρει το πρωτάθλημα και θέλει σε κάθε ματς να κερδίζει».

Στα όσα διαδραματίζονται σε επίπεδο Super League: «Είναι άσχημο αυτό που συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο, μιλάμε για δικαστήρια για διακοπές αγώνων, κανείς δεν κοιτάζει το ποδόσφαιρο.

Για εμένα έχει να κάνει με τους ανθρώπους που διοικούν, με την Πολιτεία και πρέπει να υπάρχει δίκαιο ποδόσφαιρο αλλά πιστεύω ότι θα χρειαστεί να κάνουμε κάθε φορά ευχές για να μην δούμε ξανά ανάλογα περιστατικά».

ΠΗΓΗ: Prismasport.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep