«Καταρρέει η σκευωρία»

Πώς σχολίασαν στον ΟΦΗ τις δηλώσεις του τερματοφύλακα του Αιγινιακού, Θανάση Τόλιου στο FL News.

[googlead][/googlead]

Θέση για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον αγώνα ΟΦΗ - Αιγινιακός πήρε στο FL News ο τερματοφύλακας της ομάδας της βόρειας Πιερίας, Θανάσης Τόλιος. Όπως υποστήριξε, πράγματι ταξίδεψε με αεροπλάνο, αλλά έκλεισε ο ίδιος τα εισιτήρια από ταξιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις αυτές δεν έμειναν ασχολίαστες από τον ΟΦΗ. Όπως έλεγαν στην ομάδα του Ηρακλείου, τέτοιες τοποθετήσεις, αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών αποτελούν ισχυρά «όπλα» στα χέρια της ΠΑΕ, ώστε όταν κληθεί από τις αρμόδιες αρχές να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με τη σκευωρία αυτή.

Οι Κρητικοί συλλέγουν ήδη στοιχεία και όπως τονίζεται: «το νομικό επιτελείο της ομάδας, όταν και αν χρειαστεί θα τα καταθέσει, προκειμένου να ξεγυμνώσει εκείνους που θέλουν να κάνουν ζημιά στον ΟΦΗ, τώρα που είναι πρώτος στην βαθμολογία και είναι ασταμάτητος για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ».

Σημειώνουν στην ΠΑΕ ακόμα ότι έχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι ο ΟΦΗ «δεν έχει καμία ευθύνη και καμία εμπλοκή σε μια υπόθεση, που έχει σχεδιαστεί απο κάποιους, που βλέπουν ότι ο ΟΦΗ αγωνιστικά είναι αχτύπητος και θέλουν με πλάγιους τρόπους να τον ...βλάψουν. Ώταν έρθει η ώρα, ετοιμάζουν...εκπλήξεις στους σκευωρούς και όσους χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας στην υπόθεση αυτή και οι οποίοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Last modified onΤετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep