Με περισσότερα όπλα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει περισσότερα όπλα στα χέρια του για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Πόντου στην Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει περισσότερα όπλα στα χέρια του για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Πόντου στην Θεσσαλονίκη.

Επιστροφές στον ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Η νίκη απέναντι στον Παναιγιάλειο ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον ΟΦΗ, ο οποίος ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή (29/4 – 5.00 – ΕΡΤplay1) και χρειάζεται έστω τον βαθμό για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο του στην Super League.

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, θα έχει περισσότερα όπλα στα χέρια του για αυτή την αναμέτρηση, αν και στις απουσίες του είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Δημήτρης Μάνος που είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε.

Εκτός ακόμη θα παραμείνουν οι τραυματίες Μονιάκης, Δερμιτζάκη και Οικονόμου. Αντίθετα επιστρέφουν οι Νάστος, Ποτουρίδης και Κουτσιανικούλης που εξέτισαν τις ποινές τους και οι Βουό – Παπαστερινός που ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν και πλέον αισθάνονται πιο έτοιμοι για να βοηθήσουν.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα ταξιδέψει με απευθείας πτήση για την Θεσσαλονίκη το Σάββατο(28/4) το απόγευμα μετά την προπόνηση και η επιστροφή στη βάση της έχει οριστεί για το πρωί της Δευτέρας (30/4).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep