Για τον... πόντο ανόδου

Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ, Δημήτρη Μάνο, αλλά με πέντε επιστροφές ο ΟΦΗ θέλει να τελειώσει στην Καλαμαριά την υπόθεση - άνοδος.

Τα... βάσανα τελειώνουν για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί εάν καταφέρουν να πάρουν έστω έναν βαθμό την Κυριακή (29/04, 17:00 WEB TV) στην Καλαμαριά, τότε θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν τη μαθηματική εξασφάλιση του μεγάλου τους στόχου. Φυσικά, θέλουν να παραμείνουν και σε θέση οδηγού για να συνδυάσουν την επιστροφή με την κατάκτηση του τίτλου.

Με φόρα από το 7-0 σε βάρος του Παναιγιαλείου, αλλά χωρίς τον τιμωρημένο, Δημήτρη Μάνο θα παραταχθεί απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου ο ΟΦΗ. Ωστόσο, επιστρέφουν στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου οι Νάστος, Ποτουρίδης, Κουτσιανικούλης, Παπαστεριανός και Βουό.

Σε ό,τι αφορά στον Σέρχιο Λεάλ, ο Ουρουγουανός έμεινε εν τέλει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν ακόμα οι Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Μονιάκης, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης και Νοικοκυράκης.

Η αποστολή: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντίνας και Βουό.

Last modified onΣάββατο, 28 Απρίλιος 2018 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep