«Δεν στέκουν...»

Διάψευση του Ποτή Τσιριμπή για εμπλοκή στον Παναιγιάλειο. Παρελθόν έχει αποτελέσει εδώ και αρκετές ημέρες ο Γιάννης Καλιτζάκης.

Στην Κρήτη παρέμεινε μετά την ήττα (7-0) από τον ΟΦΗ η αποστολή του Παναιγιαλείου. Οι «μελανόλευκοι» τη Δευτέρα (30/04, 17:00) αντιμετωπίζουν στα Περιβόλια τον ΑΟΧ Κισσαμικό και η παρουσία του Ποτή Τσιριμπή στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η «Μαύρη Θύελλα», αλλά και στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» ανέπτυξε σενάρια σύμφωνα με τα οποία έχει αναλάβει άτυπα το πόστο του γενικού αρχηγού.

Το FL News επικοινώνησε με τον πρώην παράγοντα της Παναχαϊκής και ο ίδιος διέψευσε ότι ότι κατέχει θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, λέγοντας: «Δεν έχω αναλάβει καμία θέση. Είναι φίλος μου ο γενικός αρχηγός και ήρθα να τον δω και να δω και την ομάδα. Τα υπόλοιπα δεν στέκουν...».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή αποτέλεσε παρελθόν ο Γιάννης Καλιτζάκης. Ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής έφυγε λόγω της οικονομικής ασυνέπειας που υπήρχε. Η ΠΑΕ είχε κάνει γνωστή την πρόσληψή του τον Μάρτιο, τον είχε παρουσιάσει, αλλά δεν έχει δημοσιοποιήσει μέσω ανακοίνωσης την αποχώρησή του.

Σε ό,τι αφορά στο ματς της Δευτέρας (30/04), ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Τζανουλίνο, Ρέλλα, Σκαρτσίλα. Αντίθετα, διαθέσιμοι είναι οι Γαβριηλίδης, Γκούμας. Στη διάθεσή του βρίσκονται οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Τσάπαλος, Αθανασίου, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Σμίλτος, Βλάχος, Σακελλαρόπουλος, Δοξάκης, Χαρίτος, Σταματής, Κόκκορης, Καναβέτας, Πολιανίδης, Ζαφειράκης, Κάναλς, Τζένετ, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Τσουρής.

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2018 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep