«Μόνο εύγε...»

Ο Παναιγιάλειος, σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου κράτησε τη σημαία ψηλά...

Το φετινό μαρτύριο λαμβάνει τέλος την Τετάρτη (16/05) για τον Παναιγιάλειο. Οι «μελανόλευκοι» δίνουν το τελευταίο παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας και ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου σε δηλώσεις του στο FL News ζήτησε νίκη, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του Αιγίου κράτησε τη σημαία ψηλά...

«Τα παιδιά με συγκίνησαν με την απόδοσή τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο», είπε ο τεχνικός του Παναιγιαλείου για την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας και συνέχισε: «Ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε. Μόνο εύγε έχω να πω για τους ποδοσφαιριστές μου. Είναι κύριοι με κάπα κεφαλαίο.

Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι αυτό και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να τερματίσουμε πάνω από την Καλλιθέα και τον Πανσερραϊκό. Εμείς κρατήσαμε τη σημαία ψηλά, δεν αποχωρήσαμε όπως ο Αχαρναϊκός και η Βέροια».

Στα αγωνιστικά, ο Βασίλης Αθανασίου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα (14/05) και στον Παναιγιάλειο εκτιμούν ότι θα είναι διαθέσιμος. Εξάλλου, άλλος τερματοφύλακας δεν υπάρχει, καθώς ο Ραφαήλ Καρακίτσος είναι εκπαιδευόμενος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Γραμματίκας επιστρέφει από τιμωρία, ενώ απών θα είναι ο Βλάχος.

Last modified onΤρίτη, 15 Μάιος 2018 02:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep