Βολιώτες Στεργίδης, Ανδρικόπουλος

Ξεκίνησε την ενίσχυσή του ο Βόλος, αποκτώντας τους Λυμπέρη Στεργίδη, Βλάσση Ανδρικόπουλου.

Με ποδοσφαιριστές από τη Football League άνοιξε τον χορό της ενίσχυσής του ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι», τη Δευτέρα (18/06) ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 31 ετών μέσο, Λυμπέρη Στεργίδη από την Παναχαϊκή και τον 19χρονο αμυντικό, Βλάση Ανδρικόπουλο, ο οποίος αν και είχε συμβόλαιο με τον Αιγινιακό, αποδεσμεύτηκε για να μετακινηθεί στους Θεσσαλούς... Μάλιστα, αυτές οι δύο προσθήκες είναι οι πρώτες που ανακοινώνονται από ομάδα της κατηγορίας σε ένα ιδιαίτερα φτωχό θερινό παζάρι.

Ο Στεργίδης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 22 ματς με την Παναχαϊκή και σημείωσε 2 γκολ, ενώ ο Ανδρικόπουλος στην πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας είχε 21 συμμετοχές. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου μέσου Λυμπέρη Στεργίδη και του 19χρονου αμυντικού Βλάσση Ανδρικόπουλου.

Λυμπέρης Στεργίδης

Ο Λυμπέρης Στεργίδης (11/2/1987) την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή έχοντας 20 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ συνολικά στους Πατρινούς έχει αγωνιστεί σε 114 ματς έχοντας σημειώσει 14 τέρματα. Το 2015 είχε φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Θερμαϊκού και Νίκη Πολυγύρου.

Βλάσσης Ανδρικόπουλος

Ο Βλάσσης Ανδρικόπουλος (26/4/99) την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Αγινιακού έχοντας 19 συμμετοχές, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες της Πύδνας».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep