«Ομάδα υψηλού επιπέδου»

Το πλάνο του Νίκου Κατσιγιάννη στον Αήττητο Σπάτων και οι διαδικασίες σύστασης ΠΑΕ.

Μία ομάδα που θα κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους της και θα είναι υψηλού επιπέδου υποσχέθηκε ότι θα «χτίσει» ο Νίκος Κατσιγιάννης. Ο χρηματοδότης του Αήττητου Σπάτων στην ανοικτή συγκέντρωση που έγινε την Τρίτη (18/06) ενημέρωσε σχετικά με το πλάνο που θα ακολουθήσει εν όψει της συμμετοχής στη Football League, κάλεσε άπαντες να συνδράμουν με την αγορά των μετοχών και άκουσε τον Δήμαρχο, Δημήτρη Μάρκου να βεβαιώνει ότι τα απαραίτητα έργα στο γήπεδο θα ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος.

«Όπως ξεκινήσαμε, έτσι θα συνεχίσουμε με συνέπεια και σωστό προγραμματισμό με σκοπό να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μας κάνει υπερήφανους», ανέφερε ο Κατσιγιάννης και συνέχισε: «Είναι μεγάλη ευκαιρία, γιατί τη φετινή χρονιά θα αντιμετωπίσουμε ομάδες με μεγάλη ιστορία σε Α' και Β' Εθνική όπως ο Ηρακλής, η Παναχαϊκή, η Κέρκυρα, αλλά και μέσω του Κυπέλλου όπως η ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ».

Προανήγγειλε ακόμα ο Κατσιγιάννης ορισμό Γενικής Συνέλευσης για τη δημιουργία ΠΑΕ και εκλογή νέου ΔΣ. Τα 2/3 του μετοχικού κεφαλαίου των 300 χιλιάδων ευρώ θα τα καλύψει ο ίδιος και οι υπόλοιπες θα διατεθούν στο κοινό έναντι 30 ευρώ έκαστη. Τόνισε ότι τα έξοδα για μία βιώσιμη ΠΑΕ είναι της τάξης των 650 χιλιάδων, ενώ τα μέλη του συμβουλίου θα είναι της επιλογής του και γνώστες του ποδοσφαίρου. Στη συγκέντρωση τονίστηκε ακόμα ότι έχει ήδη βρεθεί κατάλληλος χώρος για τα γραφεία της νέας ΠΑΕ.

Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Μάρκου βεβαίωσε ότι τα έργα στο γήπεδο θα ξεκινήσουν άμεσα, ώστε αυτό να πληροί τις προδιαγραφές του πρωταθλήματος και σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες στα βοηθητικά γήπεδα.

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep