Προσφυγή Καραγκούνη

Δεκτή εν μέρει έγινε η προσφυγή του Αλέξη Κουνενάκη σε βάρος του Ηρακλή.

Οι προσφυγές πρώην εργαζομένων της ΠΑΕ του Σπύρου Παπαθανασάκη συνεχίζονται. Τελευταίο όνομα στη λίστα αυτό του Βασίλη Καραγκούνη που κινήθηκε νομικά σε βάρος των «κυανόλευκων» και η προσφυγή του έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί τη Δευτέρα (03/09).

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Αλέξη Κουνενάκη η ΠΕΕΟΔ έκανε δεκτή εν μέρει την προσφυγή του και επιδίκασε το ποσό των 2.450 ευρώ. Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η ΠΕΕΟΔ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή του επαγγελματία προπονητή Αλέξη – Αριστείδη Κουνενάκη του Ιωσήφ κατά της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ. Υποχρεώνει την καθ’ης να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των δύο χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα ευρώ (2.450) ευρώ καθαρά νομιμοτόκως από την επίδοση της υπό κρίση προσφυγής και μέχρις εξοφλήσεως. Επιβάλλει σε βάρος της ηττηθείσας διαδίκου μέρος της δικαστικής δαπάνης του προσφεύγοντος, ήτοι το ποσό των διακοσίων (200) ευρώ».

Ο Ηρακλής, τέλος, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Παναγιώτη Σιδέρη:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Σιδέρη. Ο Παναγιώτης Σιδέρης ήταν από τους μεγάλους χορηγούς και φίλος της ομάδας. Αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της περσινής επιτυχίας της ομάδας και η βοήθειά του ήταν καταλυτική. Στην οικογένεια και στους οικείους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Αγαπητέ Παναγιώτη καλό παράδεισο».

Last modified onΠαρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep