«Να ανακάμψουμε»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για τις ευκαιρίες που έχασε ο Αήττητος και μια ήττα σε ένα ματς που έπρεπε να είχε κερδίσει με 4-0 τον Ηρόδοτο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για τις ευκαιρίες που έχασε ο Αήττητος και μια ήττα σε ένα ματς που έπρεπε να είχε κερδίσει με 4-0 τον Ηρόδοτο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως ο Αήττητος θα έπρεπε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο και πως χρειάζεται η ομάδα να ανακάμψει βαθμολογικά.  

Στην καλή εικόνα του Αήττητου στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League στάθηκε ο προπονητής του Αήττητου, Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχασε ένα ματς που θα έπρεπε να είχε κερδίσει με 4-0. Οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου μετά την ήττα από τον Ηρόδοτο με 1-0:  

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έβγαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.  Χρειάζεται μερικές φορές να μνημονεύουμε τον Ίβιτσα Όσιμ επειδή η δήλωση του πως η “μπάλα είναι πόρνη” βγαίνει αληθινή μέσα σε κάποια παιχνίδια. Εμείς χάσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε με 4-0. Αυτό το λέω χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του αντιπάλου. Δεν κάναμε τις φάσεις μας γκολ και δεχθήκαμε ένα γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε βαθμολογικά. Σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχουμε πόντο σε δύο παιχνίδια και πρέπει να ανακάμψουμε σε αυτό τον τομέα, αφού από την εικόνα της ομάδας είμαι ευχαριστημένος»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep