«Να είμαστε ρεαλιστές...»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε για τον Ηρακλή των τριών διαφορετικών προπονητών και των ποδοσφαιριστών χωρίς προετοιμασία.

Συγγνώμη ζήτησε εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ηρακλή έπειτα από την ήττα (4-3) από τον Απόλλωνα Λάρισας μίλησε για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κάνει προετοιμασία και ανέφερε:

«Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν τους προφέρει τίποτα αυτό, αλλά είναι το μονό που μπορούμε να τους δώσουμε. Χρειάζεται να το ξεπεράσουμε, γιατί σε 72 ώρες έχουμε ακόμα έναν αγώνα εδώ και το κλίμα είναι δύσκολο. Η ομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά και προηγηθήκαμε με 3-1 με τρία δοκάρια. Στη συνέχεια υπήρξε ένας συνδυασμός κούρασης, αλλά και ο ψυχολογικός παράγοντας, επειδή ξεκίνησε άσχημα η σεζόν και έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει.

Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές να επαναπροσδιορίσουμε πράγματα, αλλά τονίζω ότι έχουμε άλλον ένα αγώνα την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο. Δεν είναι άλλοθι, ούτε δικαιολογία. Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε αργά και άλλαξαν τρεις προπονητές σε τρεις μήνες και οι περισσότεροι παίκτες δεν έκαναν προετοιμασία. Υπάρχει κούραση, αλλά όσα έγιναν με τον Ατρόμητο έφεραν απίστευτη πίεση στα παιδιά. Αυτό θα λυθεί μέσα από την δική μας προσπάθεια και τη δική μας δουλειά. Δύσκολα σε δέκα μέρες να αλλάξουμε κάτι. Δεν έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε σε πράγματα που χρειαζόμαστε».

Σε ό,τι αφορά στην αντικατάσταση των Περόνε, Κλέιτον ο Ελευθερόπουλος ανέφερε ότι ο πρώτος είχε δεχτεί χτύπημα και ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις από το ματς με την Παναχαϊκή και ήταν κουρασμένος.

Για την απουσία του Τάι:

«Ο Τάι ήταν εκτός τρεις εβδομάδες και δεν είναι ακόμα έτοιμος. Μόνο να βρίσκεται στον πάγκο και να μπει για λίγα λεπτά».

Last modified onΠέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep