«Παίξαμε με πέντε δεξιά μπακ»

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για τα... απίστευτα που έχει ζήσει στον πάγκο του Αήττητου Σπάτων.

Υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του Αήττητου Σπάτων δήλωσε ο Πέτρος Δημητρίου μετά την ήττα (1-0) από τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Όπως είπε, αναγκάστηκε να «βαφτίσει» πέντε δεξιά μπακ σε άλλες θέσεις για να παρατάξει ενδεκάδα και ανέφερε:

«Είμαι περήφανος για τα παιδιά αυτά. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που κάνω. Έχουν φύγει 15 παίκτες και σε σχέση με το ματς με τη Δόξα Δράμας ήμασταν με μείον τρεις. Έπαιξαν κάποια παιδιά από την Κ19 για πρώτη φορά, όπως ο Κατσέρης, ο Αμπάρα και ο Κοκκόρης. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με πέντε δεξιά μπακ, τα οποία τα «βαφτίσαμε» σε κάποιες θέσεις και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Χάσαμε από έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά όπως είδατε δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Μετά το γκολ μείναμε και με δέκα, αλλά συνεχίσαμε και παλεύαμε το ματς.

Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές, γιατί καθυστέρησαν να βγουν τα δελτία ενώ έχουμε μιλήσει με δέκα παιδιά και θα είμαστε πιο καλά. Πολλά-πολλά συγχαρητήρια. Είναι κάτι από τα απίστευτα αυτό που έχω ζήσει στα δύο αυτά παιχνίδια. Δηλαδή να έχω 13-14 παιδιά και με τη Δόξα Δράμας και σήμερα και να «πολεμάω» απέναντι σε έναν αντίπαλο, που ενώ εγώ έβαζα παιδιά που δεν έχουν παίξει ο ΑΟΧ-Κισσαμικός έβαζε Αρναρέλλη, Κουσκουνά.

Αυτό δίνει μεγάλη έκταση στην παρουσία της ομάδας και στο ότι δεν το έχω ξανασυναντήσει στην καριέρα μου. Πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Είμαι υπερήφανος σε αυτά τα δύο παιχνίδια που βρίσκομαι στον πάγκο. Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο θα ήταν το «Χ», γιατί δεν κινδυνεύσαμε. Έγινε μία φάση μετά το γκολ και δεν είδαμε άλλη φάση, ούτε σε στημένες φάσεις κινδυνεύσαμε, ούτε πουθενά. Υπήρχαν δύο περιπτώσεις, που δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι, αλλά θεωρούν τα παιδιά ότι ήταν.

Καλή συνέχεια στον Αλέκο (Βοσνιάδη) και στην ομάδα. Ξανά πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, που με εξέπληξαν. Καταλαβαίνετε ότι με το να βάλω τα τρία στόπερ μπροστά για να γυρίσουμε το ματς αναγκάστηκα και έκανα μόνο δύο αλλαγές. Για μένα αυτή η προσπάθεια που έκαναν είναι σα νίκη».

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep