Ρεπό σε όλα τα μέτωπα

Οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (16/1). Οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (16/1).

Ημέρα χαλάρωσης στον Αιγινιακό, τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τους ανθρώπους της διοίκησης που «τρέχουν» όλα τα μέτωπα. 

Οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού μετά το κοπιαστικό ταξίδι στην Κρήτη και την ήττα από τον Πλατανιά την Κυριακή (13/1) έμειναν εκτός προπονήσεων την Τρίτη (15/1) και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τετάρτη (16/1) το πρωί. Η ομάδα χρειαζόταν ανάσες ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία για την «κομβική» εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο την Κυριακή (20/01), όπου χρειάζεται το τρίποντο για να επανακαθορίσει την θέση της στην βαθμολογία. 

Από την κόντρα με τον Ηρόδοτο θα απουσιάσει ο Αλέξανδρος Πιαστόπουλος, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, αλλά δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Μιρσνάντ Γιονούζ. Εκτός από το θέμα της προετοιμασίας «τρέχει» και αυτό της ενίσχυσης. Αναζητούνται λύσεις με ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών από την αγορά των Ελλήνων και των κοινοτικών μιας και οι θέσεις στους ξένους έχουν κλείσει. Τις τελευταίες ημέρες δεν υπήρξε κινητικότητα, αφού τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, όσο και ο προπονητής λείπουν εκτός Ελλάδος και θα βρίσκονται στο Αιγίνιο την Τετάρτη (16/1). 

 

Last modified onΤρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep