Βλέμμα στο εξωτερικό

Τρεις ποδοσφαιριστές ήδη έχουν φτάσει στην Θεσσαλονίκη ώστε να ενταχθούν στην ομάδα του Ηρακλή. Τρεις ποδοσφαιριστές ήδη έχουν φτάσει στην Θεσσαλονίκη ώστε να ενταχθούν στην ομάδα του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τρεις ξένους ποδοσφαιριστές και οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Τουλάχιστον τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές αναμένεται να προσθέσει στο ρόστερ του ο Ηρακλής και αναμένεται να είναι από την αγορά του εξωτερικού, με την ιδιότητα του κοινοτικού. Ο Μανουέλ Ρόκα είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή της παρουσίας του πως επιθυμεί και την πινελιά από την Ισπανία, αλλά και ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από άλλα πρωταθλήματα ώστε να δώσουν άλλον αέρα στην ομάδα. 

Οι εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα, η οποία είναι και η τελευταία των μεταγραφών γι' αυτή την περίοδο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν συζητήσεις της διοίκησης με τους τρεις ποδοσφαιριστές που τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως είναι ήδη στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν Ισπανό, έναν Γεωργιανό και έναν Βραζιλιάνο.

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep