«Θα είμαστε στην δεκάδα»

Ο Μιρσάντ Γιονούζ μίλησε για τον στόχο της δεκάδας που έχει ο Αιγινιακός. Ο Μιρσάντ Γιονούζ μίλησε για τον στόχο της δεκάδας που έχει ο Αιγινιακός.

Ο Μιρσάντ Γιονούζ δήλωσε πίστη στις ικανότητες των «μικρών» του Αιγινιακού και τόνισε πως θα είναι στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Για την διαφορά ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στον Αιγινιακό και τον Βόλο μίλησε ο προπονητής της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, Μιρσάντ Γιονούζ. Η τοποθέτησή του μετά την εντός έδρας ήττα με 4-1 από την ομάδα της Μαγνησίας στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, που θέλει να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν επιτρέπεται. Υπάρχει, σίγουρα, διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα στην ομάδα του Βόλου και τον Αιγινιακό. Μπορούμε να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος ήταν καλύτερος και στο δεύτερο ημίχρονο εμείς έπρεπε να βάλουμε ακόμη ένα, δύο γκολ. Το σκορ είναι βαρύ, αλλά βλέπω ότι βελτιωνόμαστε και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.

Ξέραμε πως είναι καλή ομάδα ο Βόλος, αλλά δεν περιμέναμε και εμείς να κάνουμε τέτοια λάθη στο πρώτο ημίχρονο, να φάμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο που αλλάξαμε το σχήμα, πήραμε χώρο στο γήπεδο, παίξαμε από τα πλάγια και αυτό μας έδωσε πολλές ευκαιρίες. Σε τέτοια παιχνίδια και σε τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο πρέπει να τελειώσεις τις φάσεις για να είσαι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς ερχόμασταν από ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα και ξέραμε πως η ομάδα θα ήταν κουρασμένη.

Τώρα πρέπει να βρούμε την ηρεμία μας, να επιστρέψουν και τα παιδιά που ήταν τιμωρημένα και να είμαστε όλοι για τα επόμενα παιχνίδια. Στο ματς με τον Βόλο δώσαμε ευκαιρία και στα νέα παιδιά. Αγωνίστηκε δεύτερη φορά ο Γρανάδος, έπαιξε ο Παπάζογλου που πήρε την ευκαιρία του, ενώ μπήκαν και ο Ζαννάκης, ο Έππας. Πιστεύω πως στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε και άλλους νέους ποδοσφαιριστές και θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

Αυτό που μας λείπει είναι και η πίστη πως μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τα παιδιά πρέπει να πιστεύουν και να μην αργούμε στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά σε αυτό φταίει και το γήπεδο. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι η δεκάδα του πρωταθλήματος και πιστεύω πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα και εκείνοι που θα έρθουν θα κάνουν την ομάδα να παίζει τη νέα σεζόν στην Super League 2».

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep