«Χάσαμε απίστευτες ευκαιρίες»

Ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες και τους βαθμούς του Ηρακλή μετά την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο. Ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες και τους βαθμούς του Ηρακλή μετά την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο.

Ο Μανουέλ Ρόκα δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του έχασε ακόμη δύο βαθμούς.

Οι οκτώ χαμένες ευκαιρίες του Ηρακλή με τον Ηρόδοτο ήταν αυτές στις οποίες στάθηκε ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, Μανουέλ Ρόκα. Οι δηλώσεις του στν συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 στη Νέα Αλικαρνασσό:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από την απώλεια της νίκης σε αυτό το παιχνίδι. Με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες, που χάσαμε, έπρεπε να νικήσουμε. Όταν χάνεις οκτώ κλασικές ευκαιρίες για να πετύχεις γκολ, είναι επόμενο να μην μπορείς να κατακτήσεις τη νίκη. Είναι απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε δύο βαθμούς».

Η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας, του Εμάνουελ Περόνε έπαιξε σημαντικό ρόλο;

«Οπωσδήποτε, ο Περόνε έχει την αίσθηση του γκολ και την ικανότητα να σκοράρει. Είναι “γκολτζής”, όπως λέτε στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ επικίνδυνος επιθετικός μέσα στην αντίπαλη περιοχή και η απουσία του είναι λογικό να είναι μία απώλεια σημαντική για εμάς».

Πόσο μεγάλη σημασία έχουν αυτές οι απώλειες για το κυνήγι της κορυφής;

«Τόσο με τον Ηρόδοτο, όσο και στα Τρίκαλα έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, Στέκομαι σε αυτά τα δύο παιχνίδια, διότι δικαιούμασταν τη νίκη. Είναι απώλειες βαθμών, που μπορεί να φανούν σημαντικές στη συνέχεια».

Η επόμενη δοκιμασία είναι με την Κέρκυρα. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για την ομάδα;

«Δεν ανησυχώ επειδή η επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή μας είναι απέναντι στην Κέρκυρα. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι γνωρίζει να αντιδρά μετά από αρνητικά αποτελέσματα και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει και πάλι».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep