«Δεν έχουμε φυσική κατάσταση»

Ο Τζεμ Καρατζά βρήκε την αιτία της... πτώσης του Αιγινιακού στην ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Αιγινιακός προηγήθηκε 2-0 στη Λάρισα απέναντι στον Απόλλωνα. Στο 61' βρισκόταν ήδη με 3-2 πίσω στο σκορ, που έμεινε μέχρι τέλους. Ο Τούρκος προπονητής των ηττημένων, Τζεμ Καρατζά, βρήκε την αιτία της ήττας στη φυσική κατάσταση που δεν έχει η ομάδα, ρίχνοντας το φταίξιμο στους προηγούμενους προπονητές.

Συγκεκριμένα, είπε: «Παίζαμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε πολλές δυνάμεις, δυστυχώς όμως η ομάδα μου δεν είναι σε τόσο καλή φυσική κατάσταση τις δέκα μέρες που είμαι εδώ. Δεν γνωρίζω τι προγράμματα ακολουθούσαν με τον προηγούμενο προπονητή. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε επιδιώκοντας το καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια. Εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή τύχη και εύχομαι ο Απόλλων να ανέβει και κατηγορία».

Ο τερματοφύλακας Τάσος Καραγκιόζης δήλωσε: "Ξέραμε πως ερχόμαστε στην έδρα του δεύτερου στη βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω απειρίας του νεανικού ρόστερ πιστεύω αποσυντονιστήκαμε. Αν και ήμασταν με δύο γκολ φάνηκε να χαλαρώνουμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλά παιχνίδια και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Στο τέλος μακάρι να σώσουμε τη κατηγορία. Καλή συνέχεια και στον Απόλλωνα και γιατί όχι να κάνει την έκπληξη και να ανέβει κατηγορία".

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep