Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τεσσάρα Γαζώρου στην Προσοτσάνη

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Εθνικού Γαζώρου από την Προσοτσάνη.

Η ομάδα των Σερρών νίκησε με 4-1 εκτός έδρας, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από πέντε φιλικούς αγώνες. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 19' ο Ναλμπάντης με πλασέ, καθώς βρέθηκε μέσα στην περιοχή εκμεταλλευόμενος την παράλληλη σέντρα-σουτ του Ζιγκερίδη που πέρασε μπροστά από αντιπάλους και συμπαίκτες. Το 0-2 έγινε στο 33' με πέναλτι του Κατσαβάκη, το οποίο κέρδισε ο Κωνσταντινίδης από τον Δημητριάδη. Στο 41' ο Κωσνταντινίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ύστερα από την ασθενή απόκρουση του Παπαζούδη. Η φάση ήταν οριακή, με τον βοηθό να τρέχει προς τη σέντρα υποδεικνύοντας ότι η μπάλα πέρασε έστω και οριακά τη νοητή γραμμή τέρματος. Στο 55' η Προσοτσάνη μείωσε σε 1-3, με πλασέ του Σαϊνίδη που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Το τελικό 1-4 έγινε από τον Χαριτίδη με πλασέ από το ένα μέτρο, κι ενώ οι Κυριάκος και Δημήτρης Καλαϊτζής απέτυχαν να απομακρύνουν από τα καρέ της ομάδας τους. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 150 οπαδοί.

 

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Καλαϊτζής Κυρ. (46' Τιγγιρίδης) (78' Καρέλας), Γεωργιάδης (46' Νόβης), Δημητριάδης (46' Φερφέρης), Μαριάδης (66' Μανλής), Καλαϊτζής Δημ. (46' Ουζούνογλου), Κανάτας (38' Καραγιαννίδης), Παπαμιχαήλ, Πετρόπουλος, Σαϊνίδης (46' Ρούσσος), Κερασίδης, Χατζησαββίδης.

 

ΓΑΖΩΡΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Καπίας, Γεωργιάδης, Ζιγκερίδης, Σαββίδης, Κωνσταντινίδης, Κατσαβάκης, Ναλμπάντης, Κρυστάλλης. Έπαιξαν και οι: Καρυπίδης, Γκόγκας, Χαριτίδης, Βαλσαμάκης, Νίρλας, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Παπάζογλου, Αγγελακάς, Παπαβασιλείου.

Last modified onΤετάρτη, 29 Αύγουστος 2012 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep