«Δρόμος αξιοπιστίας»

Συγχαρητήρια της Ξάνθης για την εκλογή Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ.

Η Ξάνθη συνεχάρη τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που εξελέγησαν. Η ανακοίνωσή της:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ συγχαίρει τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη για την εκλογή του, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που εξελέγησαν μαζί του.

Πιστεύουμε ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ανοίγει ένας νέος δρόμος, ηρεμίας και αξιοπιστίας στην Αρχή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ώστε να ανταπεξέλθει δίνοντας λύσεις στα προβλήματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».

200 συμμετοχές ο Σιατραβάνης

Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο εξτρέμ της Ξάνθης, Σάββας Σιατραβάνης συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στη Super League 2. Η σχετική αναφορά της διοργανώτριας:

«200… αγώνες στην κατηγορία έφτασε ο Σάββας Σιατραβάνης της Ξάνθης, που δεν ήταν ακόμα 17 ετών, όταν έπαιξε στην Ευρώπη και τη Super League με την ΑΕΛ. Η παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία ήταν σύντομη σε δύο περάσματα με ΑΕΛ και Απόλλωνα. Αντίθετα στην Β’ κατηγορία παίζει για ένατη σεζόν, έχοντας φορέσει τις φανέλες της ΑΕΛ, του Ηρακλή, της Παναχαϊκής (δύο θητείες), της Λαμίας, του Απόλλωνα και της Κέρκυρας».

Last modified onΔευτέρα, 29 Μάρτιος 2021 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep