Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τελικό ραντεβού με Μάντζιο

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί τον πρώτο στόχο του Εργοτέλη για να αντικαταστήσει τον Σίνισα Γκόγκιτς. Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί τον πρώτο στόχο του Εργοτέλη για να αντικαταστήσει τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο Εργοτέλης έχει ως βασικό στόχο τον 43χρονο τεχνικό για να διαδεχθεί τον Σίνισα Γκόγκιτς και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνει νέα συνάντηση ώστε να αποφασιστεί αν θα συνεργαστούν.

Από τους πρώτους στόχους της ομάδας του Ηρακλείου ήταν ο Άκης Μάντζιος, με τον οποίο έχει γίνει ήδη ραντεβού και οι διερευνητικές επαφές συνεχίζονται μεταξύ των δύο πλευρών. Στις προθέσεις της διοίκησης του Εργοτέλη είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή μέχρι τη Δευτέρα (22/04), ώστε να αναλάβει την ομάδα και να είναι στον πάγκο για την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/04) στα Γιαννιτσά.

Εκπρόσωποι των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για να έχουν τα τελικά ραντεβού με τον 43χρονο τεχνικό, χωρίς όμως να υπάρχει βεβαιότητα για την θετική έκβαση των συζητήσεων.

Αυτός είναι ο λόγος που παραμένει ανοικτή και η πόρτα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση από την ομάδα του Ηρακλείου, ενώ υπάρχει και εναλλακτική για την περίπτωση που κανείς από τους δύο δεν δεχθεί να αναλάβει την ομάδα του Εργοτέλη σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep