Στον επαναληπτικό ο Καμαρά

Ο Κάσα Καμαρά δεν έπαιξε στη... λίμνη του γηπέδου του Νότιου Σουδάν με την Εθνική Μαυριτανίας Ο Κάσα Καμαρά δεν έπαιξε στη... λίμνη του γηπέδου του Νότιου Σουδάν με την Εθνική Μαυριτανίας

Ο Κάσα Καμαρά δεν έπαιξε στο 1-1 της Μαυριτανίας με το Σουδάν.

Στην αποστολή της Εθνικής Μαυριτανίας έχει ενσωματωθεί ο Κάσα Καμαρά. Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, πάντως, δεν έπαιξε στο 1-1 του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με το Νότιο Σουδάν. Ένα ματς το οποίο είχε προγραμματιστεί να γίνει την Τετάρτη (07/10), αλλά λόγω ισχυρής βροχόπτωσης διακόπηκε και συνεχίστηκε την Πέμπτη (08/10).

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη χώρα του ο Καμαρά θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό της 13ης Οκτωβρίου.

Ανανέωση με «Minoan Lines»

H ΠΑΕ έκανε, επίσης, γνωστή τη συμφωνία με τη «Minoan Lines», που θα είναι χορηγός και φέτος: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την ανανέωση της επί σειρά ετών χορηγικής συνεργασίας με το ναυτιλιακό κολοσσό «MINOAN LINES».

Ευχαριστούμε θερμά την «MINOAN LINES» για την έως τώρα αποδοτική και αμοιβαία υποστήριξη. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με μια από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στον τομέα της ναυτιλίας και ευελπιστούμε να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία μας και τα επόμενα χρόνια».

Στα της προπόνησης, τέλος, ο Αχμέντ Καμαρά προπονήθηκε μόνος του και την Πέμπτη (08/10), οπότε δύσκολα θα μπει στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Last modified onΠέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep