«Άνοδος ξανά»

Ο Αντώνης Αποστολάκης μίλησε για τα ταλέντα του Εργοτέλη και έκανε λόγο για οικογενειακό κλίμα.

Στο πλευρό του Σταύρου Λαμπράκη θα βρίσκεται ο Αντώνης Αποστολάκης ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Εργοτέλη. Ο παλαίμαχος άσος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για την άνοδο με όπλο τα ταλέντα και το οικογενειακό κλίμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αποστολάκη:

Για το ματς με τον Πανελευσινιακό:
«Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, το ότι έχει ξεκινήσει με ήττες το πρωτάθλημα, αυτό δεν λέει κάτι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να πάρουμε τη νίκην».

Για την ισοπαλία στην Ζάκυνθο:
«Μετά την ισοπαλία στην Ζάκυνθο, μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

Για την σχέση του με τον Εργοτέλη:
«Οφείλω αρκετά στον Εργοτέλη γιατί μου ανέθεσε πόστο στα τμήματα υποδομής, προσπαθώ συνεχώς να μορφώνομαι και να βελτιώνομαι. Θέλω πάντα να εξαντλώ όλα τα περιθώρια βελτίωσης μου για να γίνομαι καλύτερος».

Για τη νέα του θέση στο τεχνικό τιμ:
«Θα γίνει ότι καλύτερο για τον Εργοτέλη, δίπλα στον Σταύρο Λαμπράκη για να την βοηθήσουμε και να προσπαθήσουμε ώστε η ομάδα να πάρει ξανά την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ».

Για την σχέση του με τον Σταύρο Λαμπράκη:
«Με τον Σταύρο υπάρχει αλληλοσεβασμός και αγάπη μεταξύ μας. Ήμασταν συμπαίκτες για αρκετά χρόνια μαζί, ο ένας γνωρίζει καλά τον άλλον και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για τον Εργοτέλη».

Για τους στόχους του Εργοτέλη:
«Σαν ομάδα, αν κοιτάξουμε μεμονωμένα το κάθε παιχνίδι θα έπρεπε ο Εργοτέλης να έχει περισσότερους βαθμούς. Πιστεύω ότι η ομάδα, επειδή είναι νεανική, έχουν φιλοδοξίες και στόχους ώστε μέσα από την δουλειά τους να φτιάξουν το όνομα τους για το μέλλον. Υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Άργησαν να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν. Υπάρχουν προβλήματα, κακά τα ψέμματα, αλλά προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε ώστε να γίνεται το καλύτερο για τον Εργοτέλη».

Για την παραγωγή νέων παικτών:
«Ήδη σε αυτήν την ομάδα υπάρχουν παιδιά που έχουν αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής όμως υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν μπροστά τους μέλλον, αρκεί να δουλέψουν και να κάνουν το παραπάνω βήμα. Στον Εργοτέλη υπάρχουν αρκετά ταλέντα που πιστεύω ότι έχουν όλες τις δυνατότητες για να εξελιχθούν».

Για το πρωτάθλημα της Football League:
«Υπάρχουν ιστορικές και μεγάλες ομάδες που έχουν βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ. Είναι ένα αξιόλογο και δύσκολο πρωτάθλημα με αποτέλεσματα που δεν τα περιμένεις γιατί υπάρχει υψηλό επίπεδο. Πιστευω ότι θα γίνει μάχη για την άνοδο».

Για το κλίμα στην ομάδα:
«Ένα από τα προσόντα της ομάδας είναι ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα, είμαστε μια οικογένεια και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Οκτώβριος 2015 11:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep