Πλάνο για Γ’ Εθνική και 500.000 ευρώ χρέη

Το σενάριο της συμμετοχής του Εργοτέλη στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν εξετάζει ο Γιώργος Βρέντζος.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio, είναι αποφασισμένος να εμπλακεί διοικητικά στην επόμενη μέρα του Εργοτέλη κι έχει ένα πλάνο. Όταν δημιουργηθεί η νέα ΠΑΕ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κουβαλάει κάποια χρέη της παλιάς ΠΑΕ. Σύμφωνα με τον νέο ΚΑΠ, η νέα ΠΑΕ θα κληρονομήσει το 50% των ποδοσφαιρικών – κι όχι των συνολικών – χρεών που θα έχουν τελεσιδικήσει μέχρι την επάνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αν αυτό το ποσό δεν ξεπερνά τα 500.000 ευρώ, τότε ο Βρέντζος και οι συνεργάτες είναι διατεθειμένοι να το καλύψουν για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Εργοτέλης με την άδεια.

Αυτή είναι μια πρόθεση του επιχειρηματία, ωστόσο περιμένει, όπως και ο Ερασιτέχνης τις εξελίξεις τόσο από την ΕΠΟ, όσο και από την εκκαθάριση της ΠΑΕ. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις κυρώσεις που θα υποστεί ο Εργοτέλης από την αποχώρησή του, αλλά και το ακριβές ύψος των χρεών της ΠΑΕ.

Αν λοιπόν, τα χρέη που θα μείνουν στον Εργοτέλη είναι διαχειρίσιμα και οι αγωνιστικές συνέπειες δεν είναι πολύ αυστηρές, ο Βρέντζος θα υποστηρίξει τη λύση της Γ’ Εθνικής, αλλιώς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της στήριξης των Νέων Εργοτέλη από την Α2 ΕΠΣΗ τη νέα σεζόν, με σκοπό την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς επιβαρύνσεις του παρελθόντος.

Last modified onΤρίτη, 23 Φεβρουάριος 2016 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep