Στειακάκης νέος πρόεδρος

Ο Γιώργος Στειακάκης εξελέγη νέος πρόεδρος του ΓΣ Εργοτέλης. Τι δήλωσε ο Γιώργος Τουτζάρης.

Αρχαιρεσίες έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (28/08) στον Εργοτέλη και νέος πρόεδρος του ΓΣ εξελέγη ο Γιώργος Στειακάκης. Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής για τη σύσταση της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης, ο οποίος τόνισε πως χωρίς τον ΓΣ δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν. Όπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι»:

«Συνολικά ψήφισαν 56 άτομα ( έγκυρα ψηφοδέλτια 56 με δυο λευκά). Πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο κ. Γιώργος Στειακάκης. Επίσης εξελέγησαν Βρέντζος Σπυρίδων, Γιαννουλάκης Ευάγγελος, Δανδαρής Σπυρίδων, Καραταράκης Ελευθέριος, Κατρινάκης Γεώργιος, Κεφαλογιάννης Εμμανουήλ, Μποβολέτης Διονύσιος, Μπροκαλάκης Ιωάννης, Περατσάκης Γεωργιος, Σαμπροβαλάκης Αντώνιος, Σεβαστάκης Εμμανουήλ, Στειακάκης Γεώργιος, Ταμιωλάκης Εμμανουήλ, Τζανακάκης Κωσταντίνος, Χουλιέρης Νικόλαος. Στην εξελεγκτική Επιτροπή ήταν και οι κ.κ. Παλλήκαρης Λιβέρης, Συγγενίδης Κωσταντίνος, Σολάκης Κωσταντίνος. Το Νέο Δ.Σ του Γ.Σ Εργοτέλης θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ στην συνέλευση που προηγήθηκε προήδρευσε ο κ. Μανόλης Βρέντζος. Ο κ. Γιώργο Στειακάκη εκπροσωπώντας τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου με την ιδιότητα του επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής καλωσόρισε τους παραβρισκόμενος τονίζοντας ότι μετά από πολλά χρόνια ο Γ.Σ. Εργοτέλης είναι αυτόνομος και καλείται να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα. «Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Έχουμε ρίξει ιδιαίτερο βάρος στον εκσυγχρονισμό και την βελτίωση των εγκαταστάσεων μας. Παράλληλα εστιάζουμε στην σωστή δουλειά, στην εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία με τεχνογνωσία και νέες αντιλήψεις για τα τμήματα των ακαδημιών και τα τμήματα υποδομής. Θέλουμε να παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά. Πρέπει ο Εργοτέλης να χαράξει πορεία προς το μέλλον στηριγμένος σε υγιείς και σταθερές βάσεις και να στείλει αθλητικό και κοινωνικό μήνυμα όπως αρμόζει στην φιλοσοφία του».

Το «παρών» στις εκλογές έδωσε και ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής κ. Γιώργο Τουτζάρη ο οποίος αναφερόμενος στην δημιουργία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Γ.Σ. Εργοτέλης για την σημαντική βοήθεια που μας έχουν προσφέρει. Πραγματικά χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει να προχωρήσουμε. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Παράλληλα φροντίζουμε προκειμένου να οργανώσουμε και την Κ19».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2017 11:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep